Kære Alle

Årsmødet er for længst overstået, og de 103 som valgte at hive 6 dage ud af kalenderen, er også tilbage i dagligdagen, og nu kan lokalafdelingen så koncentrere sig om vinterhalvårets mange spændende øl relaterede aktiviteter, og i dette nyhedsbrev kan man orientere sig om følgende:

•    Køge Øldag 2013,
•    Årsmødet 2013,
•    Et overflødighedshorn af humlebomber,
•    Ny bankforbindelse,
•    Nyt tilmeldingssystem,
•    SM i Håndbryg i Hillerød,
•    Spar 100 kr. på dit årskontingent,
•    Plads søges – opbevaringslokale søges,
•    Næste arrangement – sæsonens sorteste aften – nu med Pub Quiz.

 

Køge Øldag 2013

Som tidligere oplyst blev de fantastiske 4 piger fra vores Mission Possible, mødt af en stor offervilje, da man var rundt i Køge’s butikker for at hente præmier til lokalafdelingens amerikanske lotteri, der blev afviklet i forbindelse med Køge Øldag 2013. Nøjagtig 95 forretninger/virksomheder sponserede præmier, og vi har derfor indrykket en takke annonce i Køge Onsdag som vil blive bragt i uge 41.

 

Årsmødet 2013

Årsmødet og det efterfølgende formandsskifte kastede en hel del artikler af sig i aviser og netaviser, og ugen efter bragte man et portræt af lokalafdelingens nye formand. Lokalafdelingen har hele tiden haft fokus på området presse, og dette vil fortsætte også i indeværende sæson. Det er dog ikke sådan at vi konstant vil fodre pressen, men fra tid til anden vurdere vi hvad vi vil bringe til torvs.

 

Masser af humlebomber

Sikken en aften. Bordene var pyntet med friske humleranker med de smukke kegleformede blomster. 10 super pale ales og india pale ales, og ikke et øje var tørt og ikke en dråbe var tilbage i glassene. Og behøver vi at fortælle at alle pladser igen var besat med glade lokale ølentusiaster? Til de der glip af denne aften bringer vi her smagelisten og bemærk, at der var flere ukendte og overraskende humlebomber iblandt:

Martin's IPA  6,9%, Belgien
Duvel Tripel Hop (Sorachi Ace) – 9,5% - Belgien
Easy Rider  4,9%  Pivovar Nomad, Tjekkiet             
Lagunitas IPA 6.2%  Lagunatis Brewing, Californien, USA
Pick Axe IPA  6,2%  Tommyknocker Brewery, Colorado, USA
Inversion IPA  6,8%  Deschutes Brewery, Oregon, USA
Rocky Mountain IPA  6,2%  Fort Collins Brewery, Colorado, USA
Islander IPA 7,9%  Coronado Brewing, Californien, USA
Schönram Bavarias IPA  8,0%,Tyskland    
Coisbo Batch Three IPA 10,0 %, Danmark

 

Ny bankkonto

Så skete det. Som tidligere bebudet påtnkte vi at skifte bankforbindelse fra Vendsyssel Sparekasse til DiBa Bank, og nu er skiftet gået i orden. Vi afventede at vi fik ny økonomichef, og med Hanne Larsen på posten var tiden inde.
Køge Lokalafdeling og DiBa Bank har haft et usædvanligt godt samarbejde i de sidste 3 år, hvor DiBa Bank har optrådt som storsponsor bag Køge Øldag.
Lokalafdelingens nye konto nummer vil fremgå af de fremtidige teasere.

Nyt tilmeldingssystem til vore arrangementer!
Nu har vi hidtil anvendt et engelsk tilmeldingssystem til lokalafdelingens aktiviteter, men systemet har haft den svaghed at man ikke i samme momént kunne foretage betaling via webbank.

Men det forventer vi, at kunne råde bod på om kort tid, da vi formentlig overgår til et nyt tilmeldingssystem med titlen Nem Tilmeld, og det vil betyde, at man samtidig med bestilling af billetter kan betale med Dankort.

Vi vil i næste nyhedsbrev oplyse, fra hvornår vi overgår til det nye tilmeldingssystem, idet det pt. testes af bestyrelsen.

 

SM i Håndbryg

Afholdes i Støberihallen i Hillerød den 26. oktober 2013, fra kl. 11 – 17, og vi skal ikke undlade at oplyse, at det er Stronzo der finder en vinder blandt de tilmeldte øl, og vinderbrygget vil efterfølgende blive brygget hos Stronzo.  
Arrangementet er åbent for alle. Entré kr. 25,00 og smagsprøver sælges for kr. 5,00, og så er det op til håndbryggerne om man får 5 eller 10 cl i glasset.

Udover dommerpanelet vil publikum også være med til at kåre den bedste øl under 6% og over 6%.

Vidste du at der er 100 kroner at spare på årskontingentet, hvis du skaffer et medlem – men man kan dog kun opnå denne besparelse 1 gang om året. Vil du vide mere, så benyt venligst dette link: www.ale.dk/index.php

Lokalafdelingen har rigtig mange effekter, og også vi lider lidt af pladsproblemer. Så hvis der blandt vore medlemmer er nogle der måtte have overskydende plads, hører vi meget gerne fra jer.

 

Sort Pub Quiz - Næste arrangement

For 2 år siden lancerede vi Pub Quiz for første gang, og sikken en succés. Det var nyt i Køge, og på utallige opfordringer, vender Pub Quiz tilbage, og denne gang vil det være farven sort der vil være både i glasset og omdrejnings-punktet omkring de spørgsmål der stilles. Vi har fundet super spændende stout/porter typer, og slutter aftenen af med en kraftig fætter på 12,2%.

Hvis man klikker her, kan man læse mere om november arrangementet, og hvordan tilmelding finder sted.

Sluttelig glæder vi os til at byde jer velkommen til lokalafdelingens aktiviteter.


De bedste hisner
DØE Køge
Bestyrelsen