Kære medlemmer

Eftersom Køge Lokalafdeling førstkommende lørdag, d.21. april deltager i et åbent arrangement hos BYGMA, Københavnsvej 87, Køge, og lokalafdelingen igen har gjort et øl-scoop hos en stor ølimportør, ser vi os nødsaget til at udsende endnu et nyhedsbrev i denne måned.

Du læse om følgende:

•    Udadvendt arrangement hos BYGMA,
•    Garagesalg af øl hos lokalformanden, samt om den
•    Britiske Pub & Pint Quiz.

 

Kom og smag i Bygma

Lørdag den 21. april 2012 fra kl. 09.00 – 14.00 kan du møde Køge Lokalafdeling hos
BYGMA, hvor BYGMA sponserer smagsprøver af spændende øl, som

•    Kumburak Lager, Novapacke Pivo Dark Special, Schwartzbock fra Warwick, Sort
Sol, Sort Hvede fra Indslev, Eggenberger Urbock, Hamborgøl og Årsøl fra Klosterbryggeriet, Warwick Tripel, Hvid Bock, Tod’s Blonde og Jennings Coocker Hoop fra England etc. etc.

Arrangementet foregår på P-pladsen foran BYGMA, Køge.

 

MEGA garage-salg, søndag d.22. april

Fra en af vore udstillere til Køge Øldag har vi fået et tilbud, vi bare ikke kunne sige nej til. Vi har simpelthen indkøbt en masse spændende øl til 50% under normal éngros pris, og udelukkende forbi at der er datoudløb om 5 – 7 uger.

Dette betyder dog intet, da der bl.a. er tale om håndbryggede irske strong ales fra Dublin på 7%, tjekkiske partydåser med 5 l øl etc. Der er tale om uhørte priser, f.eks. en irsk håndbrygget strong ale til 10,00 incl. pant, eller kr. 225,00 for en kasse med 24 stk. En 5-liters partydåse med lækker mørkt øl fra Nova Paka til blot kr. 65,00 kr.

Garagesalg finder sted mellem kl. 10.00 – 12.00 på adressen Tordenskjoldsgade 18, Køge. Husk kontanter og gerne lige penge.

 

BRITISK Pub & Pint Quiz

Når man er opflasket på engelske pubber – undskyld udtrykket Paul – ja, så skal man jo vise østsjællændere og stevnsboere, hvordan man spiller kortbingo med 13 kort. Paul havde indkøbt 20 spil kort i UK og der blev råbt op og vundet ølpræmier. Kortbingo hører vel også mere hjemme på en pub end fedtede bingoplader!
Pub og Pint Quiz med flere kategorier bla. britisk pop musik i 60’er og 70erne, og der blev quizzet og bygget ved bordene – og igen var der ølpræmier på højkant.

Normalt udsættes vore medlemmer for en 10 – 12 forskellige øl, men denne aften gik vi ned i antal men op i størrelse, dog således at der var 2 om hver øl – undtagen den første hvor hver fik stukket en pint i hånden.

Smagelisten var som følger:
Porterhouse – Hop Head – 4,8% alk. – Irland
Belhaven – St.Andrews Ale – 4,6% alk. - Skotland
Jennings Brewery – Coocker Hoop – 4,6% alk. - England
Little Valley Brewery – Organic Tod’s Blonde – 5,0% alk.- England (NYHED)
Innis & Gunn – Rum Cask Oak Aged Beer – 7,4% alk. - Skotland
Fullers Golden Pride – 8,0% alk. - England

En meget anderledes aften og det kan ikke udelukkes at denne specielle form for Pub & Pint Quiz gentages i sæsonen 2013/2014.

Vi ses i BYGMA og/eller til GARAGESALG.

De bedste forårshilsner
Bestyrelsen
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling
 

 

 
Fra Pub & Pint Quiz
Dette nyhedsbrev

blev produceret under indtagelse af en Indslev Sort Hvede..


Højt Skum.!