Kære alle

I dette nyhedsbrev kan man orientere sig om
 
·         Den afholdte smageaften med Det Lille Bryggeri,
·         Årets Ølnyhed 2012
·         Næste arrangement – Det Store Ølvalg, samt
·         Ølrejsen 2013.
 
 

 

Det lille bryggeri

Udenfor var der sne og hård frost, og selvom sådan et vejr er mere passende til en aften med rigtig mange julebryg, var vi med besøg af Det Lille Bryggeri, sikker på at der iblandt de 12 bryg ville være flere ”winter- varmere”. Og det hold sted.
De røde lygter var traditionen tro hængt op, og nede i Hugos ledsagede den hyggelige pejse ilden beretningen om de mange bryg når Thomas fra bryggeriet fortalte, mens senior Hansen lyttede og styrede den rækkefølge de blev bragt rundt.
 
Hos Det Lille Bryggeri i Bringstrup (ved Ringsted) går man ikke på krompromis. Der spares hverken på humle, lakrids eller procenter, så resultatet var flotte røde kinder hos de fleste.
 
En rigtig spændende aften, og flere end 60 deltagere kunne gå derfra med en god oplevelse. Det Lille Bryggeri er ikke repræsenteret i en specialforretning i Køge, men mon ikke det kommer. I hvert fald har bryggeriet gjort god reklame for sig selv også under Køge Øldag 2011 og 2012.
 
Vi bringer her smagelisten fra den super gode smageaften:
 
Celebration 4 Festbier – 5,9% alk.
Simcoe Pale Ale – 4,4% alk.
Forårsbryg – 7,15 alk.
Celebration 6 Lærling IPA – 5,5% alk.
Celebration 7 Mester IPA – 5,5% alk.
Humlemord nr. 7, Barrel Age Autumn Harvest – 6,9% alk.
Dark Ale – 7,2% alk.
Abbye Ale – 9,6% alk.
Celebration 5 Tripel – 9,8% alk.
Lakrids Porter – 5,7% alk.
Porter – 7,0% alk.
Batch 300 – 10,2% alk
 

 

Årets ølnyhed

De fleste er sikkert bekendt med, at det er nu man går ind i den elektroniske stemmeboks og afgiver sin stemme på den ølnyhed man synes bedst om i 2012. Og der er tilsammen flere end 748 at vælge imellem – i kategorien under 6,0% og i kategorien over 6,0%.

Vi skal opfordre alle til at stemme, og hvis man klikker ind her www.ale.dk/index.php og du/I har fundet medlemskortet fremme er det ganske let.
 
Afstemningen afsluttes den 31. januar 2013, hvorefter vi kender navnene på de 2 x 5 der er kommet i finalen, og som man kan smage ved et ganske særligt arrangement mandag den 11. februar 2013 i Hugos Kælder. Og husk at din egen lokalafdelings jubilæumsbryg (8,0%) er med på listen over ølnyheder i 2012 – find den i kategorien over 6,0%.
 

 

Næste arrangement - Det store ølvalg

Hvis man vil vente med at afgive sin stemme i finalerunden, til man har haft lejlighed til at smage de 10 nyheder, kan du tilmelde dig vort næste arrangement, mandag den 11. februar 2013, Det Store Ølvalg ved at klikke ind her.
 
Det bliver igen en super aften, hvor man får mulighed for at smage de 10 finalister.
 

 

Ølrejsen 2013

Pt. har vi afsat 65 ud af 98 pladser, og vi forventer selvfølgelig at vi kan vinke farvel til 2 ”fulde” busser der tirsdag den 3. september 2013 kører sydover. Prisen er lav. Turen er velkomponeret og arrangeret, og forude står øloplevelserne i kø. Hvis du endnu Ikke har tilmeldt dig, kan det nås endnu ligesom du er velkommen til at invitere en god  ven/veninde, naboen charmerende hustru eller et kært familiemedlem.

Du kan læse mere om de 2 rejser, ved at klikke ind her: (Bus 1, Bus 2) (Tilmelding Bus1, Tilmelding Bus2)   
 
Sluttelig skal der herfra lyde et på gensyn til næste arrangement i Hugos Kælder.
 
De bedste hilsner
Bestyrelsen
Danske Ølentusiaster – Køge Lokalafdeling –
Danmarks bedste lokalafdeling.

 

 
TILMELDING FEBRUAR

Starter først søndag d.20. januar kl. 12.00.

Klik her

 

15. januar billeder: