Lokalafdelingens Jubilæumsfest

Eftersom enkelte har stillet supplerende spørgsmål vedrørende programmet til lokalafdelingens fødselsdagsfest lørdag den 9. juni 2012, skal vi hermed præcisere, at det koster kr. 150,00 for at deltage, og for dette beløb får man ubegrænset øl i tidsrummet mellem 13 og 21, et godt varmt måltid tidligt på eftermiddagen og om aftenen noget fra grillen etc. etc.

Fødselsdagens tema er jo ”Tøm en ølbil” – og det forpligtiger! Og vi ved at vores medlemmer kan være glade og ansvarlige på samme tidspunkt.!

Man skal således ikke have pungen op – men mindre man agter at købe en af lokalafdelingens flotte T-shirts, som vi får leveret kort før vor fødselsdagsfest, til en pris på kr. 100,00 pr. stk. En flot og tidsløs T-shirt i porter/stout venlig farve.

Ved at klikke her kan du læse mere om dagen og her kan du læse mere om den fødselsdagskonkurrence vi har søsat, og hvor der sættes 2 x 20 specialøl på højkant.

Tilmelding foregår her. Forbeholdt lokalafdelingens medlemmer og med op til en ægtefælle/ledsager/gæst pr. medlem.

 

Vi minder om...!

Vi minder om at Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling torsdag den 24. maj 2012 overrækker Dansk Ølmærke 2012 til Hugos i Køge. Overrækkelsen sker kl. 19.30, men for at festliggøre denne dag, er der særpriser på specialøl fra de 19 haner i tidsrummet 19 – 23. Blot 35 kr. og du er en oplevelse rigere.

Vi håber at rigtig mange af vore medlemmer giver fremmøde denne aften og er med til at gøre aftenen festlig.

På gensyn!

De bedste hilsner
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling
Bestyrelsen

 
Dette nyhedsbrev...

blev produceret under indtagelse af en:

Maisel´s Weisse Dunkel


Uhm... Højt Skum.!