Kære medlemmer

I dette nyhedsbrev kan du orientere dig om følgende:

•    Kvinder og øl – næste arrangement onsdag den 12. juni 2013,
•    Lidt om de frivillige der hjælper Køge Lokalafdeling,
•    Tøserunden den 1. juni 2013,
•    Foreningernes dag i Museumshaven lørdag den 8. juni 2013,
•    Kvindelige medlemmer søges til en ”secret mission but not impossible mission”
•    Mere om Køge Øldag 2013.

 

Næste arrangement - Kvinder og Øl

Vi har rigtig mange kvindelige medlemmer i Køge Lokalafdeling, og vi har selvfølgelig lyttet til de stærke røster og på opfordring sætter vi denne aften fokus på kvinder og øl. Vore mandlige medlemmer er også velkommen denne aften, og for at få chancen for at lære lidt mere om det stærke køn.

Du kan læse mere om arrangementet her.


Et klik her, og man er allerede på vej til næste arrangement, og HUSK der er åbent for tilmelding førstkommende søndag den 26. maj 2013, kl. 12.00.

 

Lidt om de frivillige

Køge Lokalafdeling kan ikke fungere optimalt hvis ikke der er frivillige der står klar til at hjælpe. Og vi skal som det fremgår af dette nyhedsbrev bruge frivillige i forbindelse med Tøserunden og Foreningernes Dag samt op til Køge Øldag 2013, og de der hjælper vil efterfølgende blive inviteret til en hyggeaften med mad og drikke.

 

Tøserunden d.1. juni

Vi bliver ved kvinder eller ”tøser”. Lørdag den 1. juni 2013 sætter godt 6.000 kvinder sig op på jernhestene for at tilbagelægge 112 km rundt på Stevns. Denne dag vil vi bruge til at uddele flyers for Køge Øldag 2013, og vi håber der blandt vore medlemmer, er nogle der har tid og lyst til at hjælpe med at uddele vor flyer. Kontakt lokalafdelingens næstformand, Jan Schmidt, på jan.schmidt@ale.dk hvis du kan afse et par timer.


Alle frivillige vil efterfølgende blive inviteret til en hyggeaften med lidt at spise og drikke.

 

Foreningernes Dag, d.8. juni

Danske Ølentusiaster Køge Lokalafdeling er medlem af Kulturelt Samråd i Køge, og en gang om året afholdes foreningernes dag. Det er chancen for at foreningerne i Køge Kommune kan fortælle hvad der arbejdes med, og vi er selvfølgelig på plads med en stand i den gamle museumshave ved siden af Køge Rådhus. Fra 10 – 14 kan du møde repræsentanter fra Køge Lokal-afdeling og ja, vi har også øl på standen.

Uheldigvis er rigtig mange fra bestyrelsen optaget af andre opgaver denne dag, hvorfor vi efterlyser et par medlemmer der vil hjælpe Paul og Christina denne dag. Så hvis du kan afse et par timer eller 3, så send en hurtig mail til Jan Schmidt på jan.schmidt@ale.dk


Alle frivillige vil efterfølgende blive inviteret til en hyggeaften med lidt at spise og drikke.

 

Søges: Kvinder til en hemmelig mission

Vi har i lokalafdelingen rigtig mange ressourcestærke kvindelige medlemmer, og vi søger nogle af jer til en lille opgave – en ”secret mission but not impossible mission”.

Opgaven er ikke grænseoverskridende og vi satser på en ren kvindegruppe, som også styres af Christina – lokalbestyrelsens eneste kvindelige islæt.


Har vi vækket din nysgerrighed så send en mail til Christina på gigolodenbedste@live.dk Ja, vi ved godt det er en sær mailadresse, men det er ikke noget vi har fundet på!

 

Mere om Køge Øldag 2013

Køge Øldag 2013 kommer nærmere, og selvom vi fortsat mangler at få detaljer på plads, kan vi her offentliggøre udstillerlisten:


•    Det Lille Bryggeri,
•    Indslev Bryggeri,
•    Hornbeer,
•    Midtfyns Bryghus,
•    Braunstein,
•    Klosterbryggeriet,
•    Skovlyst,
•    Ugly Duck Brewing,
•    Coisbo Beer,
•    Stevns Bryghus,
•    Beer Factory,
•    Øldepotet,
•    Fur Bryghus,
•    Kissmeyer Beer and Brewing,
•    En spændende håndbryggerstand,

og så har vi hentet et bryggeri fra udlandet, nemlig Pivovar Nomád fra Tjekkiet.

Køge Øldag 2013 vil ikke være stationær, og i forhold til sidste år, kan vi også i år byde velkommen til nye bryggerier. Årets bryggeri 2012, Ugly Duck Brewing er på plads, Kissmeyer Beer and Brewing med bagmanden Anders Kissmeyer, der i 2011 blev kåret som verdens bedste brygger osv. osv.


Sidste år arbejdede vi på at lokke et tysk mikrobryggeri til Køge. Det kiksede i og med at bryggeriet ikke kunne afse 2 mand M/K i Danmark et par dage. Men tanken om at gøre Køge Øldag 2013 international slap ikke. Sidste år i Zatec var 2 udsendte fra lokalafdelingen i kontakt med idémager og bag-mænd bag Pivovar Nomád, og de er kendt for bla. at brygge meget kraftfulde bryg med høje IBU tal såsom deres Easy Rider, Black Hawk, IPA Pelikan, 90 IBU og Karél.


De var straks med på idéen om at komme til Køge, og nu er det sikkert og vist. De kommer under navnet Pivni Rozmanitost, og bringer udover egne bryg andre specialbryg fra nogle af de mest kompromisløse tjekkiske mikrobryggerier, og bryg man aldrig vil kunne støde på i Skandinavien. Det er lidt af et scoop – og vi takker Hotel Hvide Hus i Køge der har valgt at sponsere 2 overnatninger for at hjælpe både tjekkerne og os.


Så på udstillerfronten har vi aldrig kunne stille med et stærkere hold end i år, og med et større festivalareal og flere udstillere, er vi klar til at byde de mange gæster velkommen lørdag den 24. august 2013.

 

Køge Øldag flyer - download og del

Hvis du klikker her, kan du hente den flyer som Køge Lokalafdeling benytter op til Køge Øldag 2013.

Vore medlemmer er velkommen til at videresende flyeren til venner, bekendte, lægge den på facebook o.l.

 

Vi har brug for frivillige..!!!

Men vi har sandelig også brug for frivillige op til Køge Øldag 2013. Vi skal have uddelt flyers på følgende S-togs stationer op til den 24. august 2013:  Greve, Karlslunde, Solrød, Jersie, Ølby samt Køge, og vi skal have ophængt plakater (de trykkes i forskellige formater) i forretninger, på uddannelses-institutioner o.l. i det område som Køge Lokalafdeling repræsenterer.


Alle frivillige vil efterfølgende blive inviteret til en hyggeaften med lidt at spise og drikke.


Så hvis man kan afse nogle timer til at hjælpe, så send en mail til lokalafdelingens formand, Thomas Ensbye, thomas.ensbye@ale.dk, hurtigst muligt.


Endelig imødeser vi mange mails fra vore medlemmer, for uden jer og en fælles indsats kan vi ikke gennemføre vore mange aktiviteter.

De bedste forårshilsner
Bestyrelsen
Køge Lokalafdeling
Danmarks bedste lokalafdeling

 
Tilmelding

til næste arrangemement, Kvinder og Øl, starter søndag d.26. maj kl. 12.00.


Klik her for at komme direkte derhen.