Kære medlemmer

Årsmødet med den efterfølgende britiske smagning venter forude og kort efter lokker vi med et noget usædvanligt arrangement, ”Øl, musik og mindfull Beer”, og i denne nyhedsmail, kan man orientere sig om følgende:


•    Årsmøde og britisk smagning,
•    Øl, musik og mindfull Beer,
•    Køge Øldag 2015 og
•    Ølrejsen 2014.


Årsmøde og britisk smagning!

Det er som bekendt ikke nødvendigt, at foretage tilmelding til lokalafdelingens årsmøde, men hvis man ønsker at lægge gane til den efterfølgende britiske smagning og Mr. Wilson’s charmerende danske vokaler og konsonanter med engelsk accent, ja, så kræver det tilmelding.


Lige nu har vi registeret mange tilmeldte til britiske øl, og sidste frist for tilmelding er fredag den 24. oktober 2014 og der er stadig en håndfuld pladser, da vi har lidt bedre plads hos Braunstein. Tilmelding foregår her.


Hvis man klikker her, kan man læse mere om årsmødet og den britiske smagning.


Øl, musik og mindfull Beer!

Vi kaster os ud i et eXperiment. Vi sender bogstaveligt talt en hymne til humlehimlen. Mandag den 10. november 2014 lægger HumlepraXis vejen forbi Køge. Vi skal smage nogle håndbryg i serien Hærvejs, men ingen øl uden musik, da manden bag dette eXperiment også vil forsøde aftenens deltagere med musik fra himlen. Kenneth Larsen, professionel klarinettist i Odense har tidligere høstet både guld og bronze ved DM i Håndbryg, brygger på et lille bryganlæg på blot 200 l over på de jyske hede.
Vi kan garantere en anderledes øloplevelse – og håber at lokalafdelingens medlemmer også har lyst til at deltage i dette eXperiment.

Supplerende oplysninger om denne aften finder du her, og der er åbent for tilmelding førstkommende søndag den 26. oktober 2014, kl. 12.00. Klik her for at bestille billet, der er stadig enkelte tilbage.!


Køge Øldag 2015!
Flere har efterlyst logoet for Køge Øldag 2015, som man allerede nu kan  benytte i signatur o.l. og når man sender mails o.l., således at vi allerede nu ”reklamerer for næste års ølfestival i Køge. Du kan hente det her.
      
Carsten Berthelsen kommer til Haslev
Medlemsmøde i DØE, Haslev afdeling, Torsdag den 20.november, kl. 18.30
Haslev Bibliotek, Store sal, Jernbanegade 62, 4690 Haslev

Torsdag den 20. november kan Danske Ølentusiaster i Haslev byde på en aften udover det sædvanlige! Vi har sikret os Danmarks fremmeste ølforedragsholder Carsten Berthelsen til en aften, hvor han vil fortælle om Juleøl ? skik og bryg.

Der venter en aften, hvor Carsten vil underholde med gode historier, små anekdoter og markante synspunkter om julens øl. Carsten vil med kyndig hånd lede os igennem juleøllens historie fra kvinders bryg på gårdene til dagens udvalg fra ind- og udland af gode julebryg både til julefrokosterne, julemiddagen og julens hyggestunder.

Arrangementet starter kl. 18:30 med smørrebrød og fadøl, hvorefter Carsten tager over og byder på en stribe af de bedste julebryg.

Tilmelding til Carsten Berthelsen aften den 20. november.Arrangementet omfatter smørrebrød, fadøl, juleølsmagning og foredrag.

Gæster, der ikke er medlemmer er meget velkomne denne aften! Billetter købes i Tønden eller sammen med medlems bestilling nedenfor. Prisen for ikke medlemmer er kr. 250,-

For medlemmer koster aftenens arrangement kr. 200,-

Tilmelding kan foretages ved at angive medlemsnummer og navn. Meget gerne hurtigst muligt dog senest torsdag den 13. november 2014.

Pr. e-mail til ale@mbits.dk

“While beer brings gladness, don’t forget that water only makes you wet” – udsagn fra en meget klog mand.


De bedste hilsner
DØE Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling Bestyrelsen


 
HumlepraXis, 10 november:

Der er stadigvæk ledige pladser

Tilmelding her