Kære medlemmer

I dette ekstra nyhedsbrev kan man orientere sig om følgende:


•    Årets Ølvalg 2013 – ny dato,
•    Ølrejsen 2014 – nu kun 10 pladser tilbage, og
•    Et sjovt foto fra Rom, med tilhørende historie

 

Store Ølvalg - dato er flyttet til 24/2..!

Grundet ydre omstændigheder, der dog ikke kan tilskrives Køge Lokalafdeling, har vi for en sjælden gangs skyld set os nødsaget til datoflytte en smagning. Vi havde ellers planlagt, at vi tirsdag den 25. februar 2014 skulle smage os igennem de 10 kandidater, der kæmper om titlen om Årets Ølnyhed i kategorien op til 5,9% og over 6,0% alk.


Men i stedet rykker vi smagningen en dag tilbage i kalenderen, så mandag den 24. februar 2014, står lokalafdelingen klar med kandidaterne til de 2 titler.


Der har dog været udsolgt til dette arrangement i en uges tid. De der allerede har foretaget tilmelding via NemTilmeld har allerede fået meddelelse om ændringen.

 

Ølrejsen 2014!

Det er gået over al forventning. Køge Lokalafdeling sender 2 busser af sted tirsdag den 2. september på en 6-dages rejse, og ud af 102 pladser er der blot 10 tilbage. Så hvis der blandt lokalafdelingens medlemmer måtte være nogle der allerede har pakket kuffert, fundet passet frem, kan man stadig nå at komme med.


Man kan læse mere om rejsen ved at følge dette link


http://www.ale.dk/fileadmin/filer/LOKALAFDELINGER/Koege/Oelrejsen2014/OElrejsen_2014_Bus1-5.pdf


og tilmeldingsblanketten findes her


http://www.ale.dk/fileadmin/filer/LOKALAFDELINGER/Koege/Oelrejsen2014/Tilmeldingsblanket_OElrejsen_2014_Bus1-2.pdf


Prisen for 6 dage er blot kr. 2995,00 – samme pris som i 2013.


Vi bringer her nogle sjove fotos fra sidste års ølrejse.

 

Foto fra Rom

I forbindelse med denne måneds smagning, blev der i 2. halvleg serveret en sublim Super Baladin fra Teo Musso’s kedler i Piemonte. Og de historisk bevidste vil kunne huske ,at lokalafdelingen i 2008 havde en italiensk smagning med netop øl fra Piemonte – og dengang var der fuldt hus – husker Torben Djurs Christensen, formand emeritus, og fortæller, at det ikke var sædvanligt. Dengang.


Efterfølgende smuttede Torben til Rom med fruen, og i Trastevera fandt de i en stille sidegade en ydmyg beværtning, men til stor overraskelse var der Mikkeller på hanen, men sandelig også super bryg fra Baladin, og således fik Sonja og Torben 2 gange Baladin det år.


Vi bringer her et foto fra denne ydmyge beværtning, og således vakte smagningen gode minder.

 

Husk at stemme.!

Sluttelig – husk at afgive din stemme til kampen om Årets Ølnyhed 2013 ved at klikke ind her http://www.ale.dk/index.php?id=9862 – og så ses vi til et af vore kommende arrangementer eller til Ølrejsen 2014.

De bedste hilsner
DØE Køge – Danmarks bedste lokalafdeling
Bestyrelsen
 

 
Alle deltagere var i festligpåklædning
Alternativ måde at fragte tomme ølbægre på
2 lokale humlepiger
Den tidligere lokalformands helt specielle foebeklædning