Kære medlemmer

Siden sidst har vi igen kunnet notere os en succésfuld optræden på Køge Messen, men også en forrygende Skt. Patricks Day, hvor de 65 pladser var revet væk på under 6 timer, men i dette nyhedsbrev kan du endvidere orientere dig om følgende:

•    Køge Messen 2014,
•    Skt. Patricks Day, årets grønneste smagning,
•    Næste arrangement: Det’ en tysker….!
•    En tur ud i et blå lørdag den 26. april 2014.

 

Køge Messen 2014

Køge Onsdag bragte op til Køge Messen en artikel om Køge Lokalafdeling,  vor optræden på messen, samt at man på messen også kunne hente oplysninger om Køge Øldag 2014, Så ja, der var reklameret godt for årets messe, hvor Køge Lokalafdeling igen var ude og promovere DØE og det gode øl, og med godt 14.000 gæster (ny messerekord), var det ikke overraskende, at der var megen ”run” på standen begge dage.

Nuvel, vi havde til Køge Messen sørget for at lokke med suveræne øltilbud, og det er jo vejen frem, når man skal berette om DØE og gøre messens gæster interesseret i Danmarks mest smagfulde forening.

Der gik heller ikke lang tid for end 2 af lokalafdelingens medlemmer mødte op med en sækkevogn, og hentede 5 kasser specialbryg, men desværre før vi havde fået kamera på standen.

Overfor DØE Køge var det byggemarkedet Stark, der havde bygget rede, bl.a. med spændende badeværelsesarmatur, men deres smarte haner blegnede mod vores, hvor der ud af den ene løb Hancock Høker og den anden Dark Gambrinus. Nu er det 3. år i træk at messegæsterne spørger om vi har husket at have Dark Gambrinus på fad.  Vi svigtede heller ikke denne gang, imens messens gæster kunne gætte på hvor mange kapsler der var smidt i det store glas. Der var 853. Ingen gættede rigtig men tre kom tæt på, og efter at have trukket lod, kan Peter Nordstrøm og Lene Nikolajsen, begge fra Køge, nu glæde sig til hver at modtage en kasse med 12 stk. Amager specialbryg.

Undervejs indgik vi en sponsoraftale for Køge Øldag 2014, ligesom vi også fik nye medlemmer, så alt i alt en succésfuld optræden på Køge Messen.

Efterfølgende har Dagbladet, i en reportage fra Køge Messen, omtalt vor stand, og det samme gjorde Køge Onsdag, der tillige bragte foto af standen.  

Synlighed er nøgleordet for en forening som vores, og Køge Messen er et godt sted at blive eksponeret. Vore stand naboer er hver gang glade for at have os som naboer, da netop vores stand skaber liv og stemning.

Vi bringer her på siden nogle stemningsbilleder fra Køge Messen.

 

Skt. Patricks Day!

Irernes årlige grønne fest. Det var første gang Køge Lokalafdeling afholdte Skt. Patricks Day, men når nu det var muligt på en hverdag, ja, så……

Denne aften var der rigtig mange der var iklædt grønne farver, Vibeke og Henrik fra Bjæverskov havde fået fremstillet 2 helt specielle grønne T-shirt, ”som med hjælp fra nogle barduner også kunne bruges som grønne telte”, og Knud mødte vanen tro op med en helt speciel hat og en flaske grøn frugt-farve i hånden, så der kunne serveres grønne øl. Glemmes skal heller ikke Benny som med et stort grønt slips opfordrede til at man kyssede en ”rigtig irer”. Om han fik nogle (!!!) melder historien intet om.

Med grønne farver på bordene. Halvpint glas der i dagens anledning afløste de sædvanlige smageglas, dvs. færre smagsprøver men til gengæld mere i glassene, og med bandet 2 Wild Rovers på gulvet, var der dømt stemning på bedste irske vis.

Nåh ja, den musikalske ledsagelse denne aften var en overraskelse, men medlemmerne skal jo heller ikke vide alt.

I glassene kom der suveræne super bryg som:

Granny Mary’s Red Ale – 4,4% alk.,
Porterhouse Wrasslers Full Stout – 5,7% alk.,
Guinness Special Export – 8,0% alk.,
Guinness Nigerian Foreign Extra – 7,5% alk.,
Porterhouse Barrel Aged Barley Wine – 11,0% alk.
Porterhouse Barrel Aged Celebration Stout – 11,0% alk. og
Porterhouse Devil’s Halfacre Dark IPA – 13,5% alk.

En aften man længe vil tale om, og her på siden bringer vi stemningsfotos fra denne meget stemningsfulde aften.

 

Tysk Aften - d.9. april (UDSOLGT)

Og det er lige det er er. På årsdagen for den tyske besættelse af Danmark, den 9. april 2014, vil vi tæppebombe vore medlemmer med supergode tyske bryg. Pilsner, Bock, Helles und Dunkles, Doppelbock, Weissbier, Weizen-doppelbock und so weiter. Vi har fyldt lastrummet op i en gammel Tante Ju, og denne aften åbnes lastlugerne og gode tyske bryg vil falde som bomber på bordene.

Hvis man klikker her, vil kan kunne læse mere om næste arrangement.  

(DER ER DESVÆRRE ALLEREDE UDSOLGT TIL TYSK AFTEN)

 

Ud i det blå – vi besøger Konge Bryg i Næstved!

Lørdag den 26. april 2014 giver Køge Lokalafdeling lokalafdelingens medlemmer mulighed for at tage med på en dagtur ud i det blå hvor vi besøger Konge Bryg i Næstved, der har til huse i den gamle gardehusarkaserne. Her venter en interessant rundvisning, hvorefter der serveres en god frokost med fri fadøl fra de 2 mikrobryggere.

Afgang sker fra Køge St. kl. 09.27 (mødetid kl 09.15), hvorefter transporten til Næstved sker med regionaltoget. Ved ankomst til Næstved kan man enten vælge at gå ud til Kasernevej 21 eller acceptere lidt ventetid og tage Bus 603 det sidste stykke vej ud til brygkedlerne.

Efter en rundvisning serveres der en god frokost med fri fadøl i 2 – 3 timer, før end hjemturen venter. Og igen kan man vælge at gå tilbage til Næstved Station (få lidt frisk luft) eller tage Bus 603 tilbage til stationen, og med forventet ankomst til Køge St. kl. ca. 15.00.

Pris for denne dag andrager kr. 395,00 pr. person, og det vil være muligt, idet omfang der er plads, at invitere en god ven/veninde, nabo o.l. med. Og for dette beløb får man transport t/r Næstved, rundvisning, frokost og fri fadøl.

Tilmelding sker til NemTilmeld og i forbindelse med tilmelding skal vi anmode om at betaling samtidig finder sted. Klik her for at købe en eller flere billetter til denne festlige tur.

Sluttelig glæder vi os til at byde dig/jer velkommen til lokalafdelingens kommende aktiviteter.

De bedste hilsner
Bestyrelsen
DØE Køge – Danmarks bedste lokalafdeling


 
Fra irsk aften:
Fra Køge messen: