Kære Medlemmer.

Hermed lidt sommer- nyheder fra din lokalafdeling.

Ølfest og Mikkeller.

Mange af jer har sikkert gæstet Ølfestivalen i TAP 1 i de foregående dage og sikkert fået rigtig gode smagsoplevelser, men hvis I ikke nåede omkring stand nr. 17 (Mikkeller) eller bare må gensmage flere af disse meget omtalte bryg, ja, så har du muligheden torsdag den 9. juni 2011, kl. 19.00 (Bemærk tidspunkt), hvor Thomas Schøn fra Mikkeller gæster Køge Lokalafdeling.

En unik aften med unikke øl og en aften vi ikke kan gentage, da sortimentet udskiftes så hyppigt hos Mikkeller, så vi ikke vil være i stand til at skaffe disse øl en anden gang. 90 % af bryggeriets produktion ryger til eksport – hvor USA er største aftager.

Derfor – giv dig selv chancen for en ”once in a lifetime” oplevelse, og eftersom ikke alle 65 pladser er afsat, vil der være mulighed for at kunne invitere et ”prøvemedlem” med denne aften.

Hvis du vil vide mere, kan du klikke her, og efter at have indbetalt deltager-gebyr er du/I på allerede godt på vej til en særdeles interessant aften.

Pinselørdag.

Vi byder på en frisk fadøl pinselørdag!
Altså, hvis du kommer forbi Køge Torv mellem kl. 09.00 – 14.00. Køge Lokal-afdeling er endnu engang på Køge Torv, efter tilladelse fra kommune og Midtsjællands Politi, og vi håber med denne udadvendte aktivitet, at få en god ”’ølsnak” med de mange der gæster Køge Torv pinselørdag.

Vores 18 kvm. pavillon er placeret tæt ved Køge Rådhus og vi står parat til at hilse på, fortælle om næste sæsons omfattende og spændende program, tage imod nye som gamle medlemmer. Husk dit medlemskort og vi kvitterer med et skummende glas fadøl fra bryggeriet Ferdinand i Tjekkiet.

Sparetip.

Sådan sparer du en hund!
Hvis du skaffer Danske Ølentusiaster et nyt medlem, trækker vi 100 kroner fra dit næste kontingent, og når du alligevel skal have indmeldt din gode veninde eller din fætter kan du jo ligeså godt nyde godt af dette tilbud, ikke?

Årets nyhed!

Årets nyhed i Køge Lokalafdeling afslører vi ikke her og nu, men om få dage lander der en mail i din indbakke – så glæd dig/jer!

De bedste hilsner og på gensyn
den 9. og den 11. juni 2011.


Køge Lokalafdeling
Bestyrelsen