Kære medlemmer

I dette korte nyhedsbrev kan du læse om vor kommende 10 års fødselsdagsfest, samt lidt foromtale af Køge Øldag 2012.
 
Det bliver en forrygende dag!


Vi er allerede over 100 tilmeldte til lokalafdelingens fødselsdagsfest lørdag den 9. juni 2012, og I kan godt glæde jer.
 
Alt er klappet og klart – og vi ser frem til at kunne præsentere jer for lokalafdelingens fødsesdagsbryg, byde jer velkommen til en festlig dag sammen med en masse andre ølglade medlemmer, nyde den gode mad, den gode musik fra Jazz Five, og forhåbentlig en god foldboldkamp fra Kharkiv, når de rød/hvide skal møde Holland ved EM-åbningskamp i Ukraine.
 
Enkelte har spurgt om man bare kan drysse forbi – uden at tilmelde sig? Nu vil vi i Køge godt sikre at der er mad og øl i tilstrækkelige mængder, hvorfor vi er nødt til at have forhåndstilmeldinger og forudbetaling.
 
Du tilmelder dig denne dag ved at gå ind på koegeale.eventbrite.co.uk og du er allerede godt på vej til årets brag af en fest.
 
Du kan læse mere om dagen her.
 
SIDSTE CHANCE, SIDSTE FRIST for tilmelding er den 4. juni 2012 kl. 23.59.
 
Husk! Kl. 13.00 kommer Ølbilen kørende op ad Vestre Havnevej, og den indeholder ”alt godt fra bryggernes verden”: Pilsner, schwartzbier, hvedeøl og hvede-bock, bock og doppeltbock etc. Og er din gæst ikke til øl, så er vi i Køge ikke ølfundamentalister – hvorfor vi har sørget for både hvid- og rødvin samt rigeligt med ikke-alkoholiske forfriskninger.

 

Jubilæumsskrift

Det er ikke hver dag man kan fejre 10 år. Nogle har været med i alle 10 år, men de fleste er kommet til siden hen. Og ofte hører vi om ”gamle dage” når lokalafdelingens første formand, Anker Osten og hans efterfølger Torben Djurs Christensen beretter. For at delagtiggøre alle vore medlemmer om ”gamle dage” udgiver vi i forbindelse med vor fødselsdag et jubilæums-festskrift – som ligger klar i Fiskerhytten den 9. Juni 2012, men som også udsendes elektronisk i et nyhedsbrev senere i juni måned.

 

Frivillige søges.!

I løbet af de næste 14 dage vil vi udsende nyhedsbrev om Køge Øldag 2012 og
herunder hvordan man kan tilmelde sig som frivillig.
 
 
På gensyn i Fiskerhytten!
Bestyrelsen
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling –
Årets lokalafdeling