Kære medlemmer.!

Nu varer det ikke længe før end vi kan præsentere vore medlemmer for lokalafdelingens helt eget fødselsdagsbryg på 8,0%.
 
Etiketterne er klar, navnet er klart – men det hele afsløres først lørdag den 9. juni 2012, kl. 13.00, når vi slår dørene op til vor 10-års fødselsdagsfest.
 
Rigtig mange har allerede tilmeldt sig og betalt for deltagelse, men der er stadig plads til flere, så du kan stadig nå at tilmelde dig.
 
Kl. 13.00 kommer en ”’ølbil” kørende op ad Vestre Havnevej 7, og den skal tømmes. Den indeholder hverken Tuborg eller Carlsberg, men derimod godt 40 kasser med spændende øltyper som pilsner, schwartzbier, hvedeøl og hvedebock, bock og dobbeltbock etc. Og indenfor venter BT – 40/2 med vort eget fødselsdagsbryg. Hvad venter I på?
 
Grillen er tændt op. Vores egen kok Claus griller noget super lækkert striploin, og om aftenen grilles der lækre pølser så alle er klar til at se EM-åbningskampen fra Ukraine mellem Holland og Danmark - der selvfølgelig sendes på storskærm.
 
Hvis du/I ikke allerede har tilmeldt dig/Jer kan dette ske som følger: Klik dig ind på koegeale.eventbrite.co.uk og du er allerede på vej til årets brag af en fest. Husk du kan tilmelde 1 gæst/ledsager.

 

Ingen fest uden musik

En af vore faste samarbejdspartnere syntes at Køge Lokalafdeling skulle have en gave – og har sponseret musik fra 15 – 17. Orkestret Jazz Five, der finder sin inspiration hos bl.a. Fats Domino, Chuck Berry, Dr. John og John Cleary. Jazz Five har tidligere gæstet Køge, og glæd jer.

 

HUSK! Fødselsdagskonkurrencen

Som bekendt stiller vi 2 x 20 specialøl på højkant til vinderne i vor kage/bagekonkurrence. Vi har allerede fået de første tilmeldinger, men du kan fortsat nå at tilmelde dig denne særlige fødselsdagskonkurrence. Sidste frist for tilmelding til fødselsdagskonkurrencen er fredag den 1. juni 2012.

Læs mere om konkurrencebetingelserne her.

 

Med den mest fantastiske udsigt.!

Fødselsdagsfesten afholdes som bekendt i Fiskerhytten på Vestre Havnevej – lige ned til vandet og et smukkere sted i Køge er svært at finde.
 
Sidste frist for tilmelding er mandag den 4. juni 2012!
 
 
De bedste hilsner
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling –
Årets lokalafdeling
Bestyrelsen

 

Dette nyhedsbrev

er produceret under indtagelse af en kop Nespresso "Volluto" - det er nemlig en dårlig idé at drikke alkohol lige inden man skal på arbejde..


God dag i det gode vejr.!