Kære medlemmer!

Vi har tidligere købt et parti til lavpris til videresalg til vore medlemmer, ligesom vi også har købt restpartier til vor stand på Køge Messen. Og nu har vi gjort det igen. Købt et parti specialøl til uhørt lavris og hvis man er hurtig kan man spare op mod 70% af normal butikspris. Der er tale om specialbryg der løber på datoen enten den 31. december 2014 eller den 4. januar 2015 – men det spiller reelt ingen rolle. Disse datoer er kun vejlendende.

Læs mere om lokalafdelingens store kup her:

 

Malmgård Bryggeri – Blond Ale, 0,5 l – 4,2% alk. – 20 IBU.

Malmgård er et finsk mikrobryggeri og inspireret af de belgiske brygtraditioner, har Malmgården her kreeret en meget læskende øl. Man aner klare fenoliske toner fra den belgiske gær, og øllet er helt udgæret, hvilket er med til at gøre den færdigbryggede øl let at drikke. God balance og god harmoni gennem hele smags-oplevelsen.

Prøv den til fisk, skaldyr, salat eller som forfriskende tørstslukker.

Pris stk. kr. 10,00 pr. stk. excl. pant. OBS! Vi har kun 140 flasker.

 

Slottskällans Freedom IPA, 0,5 l – 55 IBU.

Slottskällans Bryggeri i Nordens ældste universitetsby, Uppsala, er kendt for at brygge nogle fantastiske øl. Behøver vi nævne øl som Imperial Stout, Barrel aged Imperial Stout eller deres Dubbel-IPA? Men deres Freedom IPAer en India Pale Ale i amerikansk stil med store mængder af amerikansk humle, der giver en rig frisk duft og en markant bitterhed. Dette i kombination med den store maltede krop og det lidt højere alkoholindhold giver en meget velafbalanceret øl. I fylde, smag og aromaprofil, er der masser af nyslået græs og citrus med en lang behagelig bitterhed.

Pris kr. stk. 15,00 excl. pant. OBS! Vi har kun 127 flasker

 

Fakta boks:

www.malmgard.fi

www.slottskallan.se

Sådan får man fingrene i disse super spændende nordiske bryg:

Send en mail til thomas.ensbye@weebspeed.dk med oplysning om hvor mange styk man ønsker at erhverve sig. De gode flasker sælges efter princippet ”først til bryggeren får først øl”.

Afhentning kan finde sted i weekenden i uge 48/2014 og fra adressen Tordenskjoldsgade 18 i Køge.

De bedste efterårshilsner

DØE – Køge – Danmarks bedste lokalafdeling

Bestyrelsen