Kære medlemmer!

Sommersolen har måske ikke været så brændende som mange kunne ønske sig, og
denne signatur har da også flere gange gået en tur i kælderen og fundet en fyldig
stout, når nu ikke vejret var til weissbier og andre lettere øltyper, men lokalafde-
lingens største aktivitet, Køge Øldag 20145 nærmer sig, så I dette nyhedsbrev kan
man orientere sig om følgende:
 
·         Et nyt supertilbud på øl fra din lokalafdeling,

·         Mød Køge Lokalafdeling på Køge Torv,

·         Olsen’s Bar i Strøby lokker med tilbud i anledning af nye haner,

·         Køge Øldag 2015,

·         Lokalafdelingens program for 2015/2016,

·         Ølrejsen2015,

·         Løst og fast.

 

Igen et super tilbud på øl fra Danmarks bedste lokalafdeling!

Øl fra Danmarks mest vindende bryggeri! – Coisbo!
 
”Har I flere af de der American Pale Ale?” Sådan har spørgsmålet været i flere mails, og nej det har vi ikke. De blev revet væk da vi i juni satte et parti til videresalg.
Men nu kan vi igen tilbyde denne særdeles fyldige og velsmagende Pale Ale fra fynske Coisbo, idet vi har lusket os til  300 stk. á 0,5 l – som ganske vist falder for datoen den 3. august 2015, men ølentusiaster ved jo at dette ikke spiller den store rolle.
 
Da nu datoen er så tæt på, kan vi derfor tilbyde denne American Pale Ale – i daglig tale Coisbo Nine -  en forfriskende single Hop Pale Ale (Amarillo) fra bryggeriets Limited Edition serie – til blot 8 kroner for 0,5 l plus pant!!!! Uhørt uforskammet billigt. (Normalpris kr. 45,00 pr. stk.)
 
Disse Coisbo Nine sælges kun i kassevis med 15 stk. for kr. 135,00 incl. pant, og hvis du er interesseret, så send en hurtig mail til lokalafdelingens ølpusher på thomas.ensbye(at)remove-this.webspeed.dk.
 
Derudover har vi fortsat ca. 40 stk. Oyster Stout fra det irske håndbryggeri Porterhouse. Super velsmagende stout på 5,2% og med udløb den 23. september 2015, samt en af Nordens bedste Imperial Stouts fra Slottskällans i Uppsala. En svensk klassiker og til en ren fantasi pris på kr. 17,25 incl.  pant. Normal butikspris ca. 45 kr. Bemærk at sidstnævnte er en datoøl – med fald dato den 29. juli 2015, men en øl man med fordel kan gemme flere år. En rigtig vinterøl.
Den lokale ølpusher har for et par uger siden nydt en fra Imperial Stout fra Slottskällans fra 2010 – wauw!
Oyster Stout, 5,2%, 0,33 l – kr. 12,25 – udløb 23/9 - 2015
Imperial Stout, 9,0%, 0,33 l – kr. 17,25 – udløb 3/8 - 2015

De velsmagende Nine fra Coisbo, Oyster Stout fra Porterhouse og den svenske kraftkarl fra Slottskällans kan afhentes på adressen Tordenskjoldsgade 18, Køge lørdag den 1. august 2015 mellem kl. 10.00 og 11.30 (eller efter aftale) og hvis du ikke kender omtalte Nine kan man smage før man køber!!!!

Husk kontanter eller betal via Mobil Pay.

 

Mød Køge Lokalafdeling på Køge Torv

Mød din lokalafdeling på Køge Torv lørdag den 8. august 2015 fra kl. 10.00 – 14.00!
Og det vil man ikke fortryde, for udover at få information om foreningens arbejde, kan man også lige få de sidste nyheder om Køge Øldag 2015, der som bekendt løber af stablen lørdag den 22. august 2015 i Hugo’s gård.
 
Ved fremvisning af gyldigt medlemskort kvitterer din lokalafdeling med et krus frisktappet fadøl, og ja, vi har som sædvanlig også Old Dark Gambrinus på den ene af hanerne. Og hvis ikke alle vore Coisbo er afsat har vi måske et godt tilbud på Køge Torv.

 

En aften i Olsen’s Bar i Strøby – fredagens bedste tilbud!

”Olsen’s Bar i Strøby, der som bekendt er indehaver Ølmærket, får installeret et nyt fadølsanlæg med 5 haner og det skal fejres”, siger Olsen. Og det skal ske med manér. Olsen’s Bar inviterer derfor til

FRI FADØLSBAR
fredag den 14. august 2015, fra kl. 19.00 – 22.00, men Olsen har allerede åbent fra kl. 18.00!
 
For 100 kroner får du/I fri fadølsbar samt en Pulled Pork Burger – et tilbud der sjældent ses.
 
Tilmelding sker ved at send én mail til ghp(at)remove-this.danskemedier.dk senest den 12. august 2015, og eftersom vi kun råder over 45 pladser sker tilmelding efter princippet ”først til hanerne får først øl”.
 
Husk at Bus 108, 109 og 253 kører fra Køge St. og lige til Olsens gadedør.

 

Køge Øldag 2015, lørdag den 22. august 2015!

Nedtællingen er i fuld gang. Vi er rigtig mange der ser frem til nogle store øloplevelser, men må altså lige vente lidt. I mellemtiden kan man hold sig opdateret på http://koegeoeldag.dk/ og med fordel købe et adgangskort enten hos Wika, i Hugo’s eller hos Visit Køge. Sidstnævnte beregner sig dog et ekspeditionsgebyr på kr.10,00 pr. adgangskort.

Adgangskort koster i forsalg kr. 125,00 og ved indgangen kr. 150,00.

 

Lokalafdelingens aktivitetsprogram 2015/2016!

Kan vi snart præsentere, og uden at skulle afsløre noget, kan I godt glæde her, og se frem til nogle rigtig spænende ølrelaterede arrangementer. Der er blevet arbejdet hårdt for at få truffet de rigtige aftaler, og så siger vi ikke mere…..

 

Ølrejsen 2015!

Rigtig mange glæder sig. Flere har allerede meddelt at kufferten er pakket. Ikke med for meget, for der skal jo  også være plads til at hjemtage nogle spændende øl. Begge rejser er udsolgte, men for et par dage siden måtte vi kontakte nogen på ventelisten til Bus 2, da der indløb 2 afbud. De er nu også i gang med at pakke.

 

Løst og fast!

Hvis I skulle have nogle rigtig gode sommerfotos hvor øllet eksempelvis er i fokus, så send dem til denne signaturs mailadresse på thomas.ensbye(at)remove-this.webspeed.dk, og vi vil bringe disse i nogle af vore nyhedsmails.
 
Selv fik undertegnede en sjov hvedeølsoplevelse i det nordøstlige Ungarn denne sommer. Et flot glas velskænket Weissbier i originale glas og ved siden af en lille skive citron (kender vi) og nogle riskorn!!! Riskorn? Jo den er god nok.
Efterhånden som glassets indhold svinder kan man lige smide enkelte grødrisgryn i glasset og øllet vækkes til live.
Sjov gimmick.
 
Sluttelig på gensyn på Køge Torv den 8. august 2015.
 
De bedste hilsner
Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling