Kære medlemmer!

En kort nyhedsmail efter at Køge Lokalafdeling igen satte sit præg på Køge Torv, og var med til at løfte torvestemningen, og i denne nyhedsmail kan man i øvrigt orientere sig om følgende:

•         Da Køge Lokalafdeling indtog Køge Torv,
•         SM i håndbryg – nu er der sat dato på,
•         Køge Øldag 2015,
•         Mere presseomtale.

 

Køge Lokalafdeling indtog Køge Torv!

Og det var med til at løfte den altid hyggelige stemning på Køge Torv. Det er en tilbagevendende tradition, at din lokalafdeling indtager Køge Torv i oplysningens hellige navn. Og som altid er det noget der trækker folk, og også denne gang.
Ring, ring lød det, og nej det var ikke ”Hjem-Is-bilen” men derimod en ladcykel påmonteret en særlig anordning hvorfra der kunne pumpes Hancock op til forbipasserende.

Cyklen gjorde holdt i Nørregade, Brogade, Vestergade og ved Frederik den syvende, der kunne betragte de mange der lige kom forbi for at høre hvad lokalafdelingen havde gang i, og så en gratis fadøl. Og så var Lørdagsavisens fotograf samtidig på pletten!

Indimellem måtte cyklen i pit, for at få tanket op – så alt i alt satte nysgerrige 60 l Høker til livs, men vi nåede samtidig at få spredt budskabet om Køge Øldag 2015.

I teltet var der travlhed. Rigtig mange af lokalafdelingens medlemmer kiggede forbi til et koldt krus Old Dark Gambrinus og samtidig var der gang i salget af vor ølshampoo og ølbodyshampoo.

Endelig kunne man give et bud på hvor mange kapsler der var smidt i et glas og hvor præmien var 12 specialøl. Der var 120 kapsler i glasset og tættest på kom Birgitte Hansenova Ensbye med et gæt på 123. Hun kan nu se frem til gode hjemlige øloplevelser.

Vi bringer her på siden nogle stemningsfotos fra Køge Torv.     

 

SM i håndbryg – nu med endelig dato og nyt flot logo!

Egentlig skulle denne spændende begivenhed være afholdt i Køge, men grundet vanskeligheder med at finde en egnet lokalitet, måtte man kigge på andre løsninger. Og vi kan nu afsløre at SM i Håndbryg afholdes lørdag den 7. november 2015 på Haslev Bibliotek.

Så hvis du ikke allerede har fundet gryderne frem, så er det ved at være tid. Information om SM i Håndbryg udsendes i håndbryggerkredse, og modtager du ikke info herfra, så hold øje med de lokale nyhedsmails fra Danmarks bedste lokalafdeling.

 

Køge Øldag 2015!

Der blev udvist stor interesse for Køge Øldag 2015 på Køge Torv i lørdags. Og der blev sandelig også solgt flere adgangskort for hvem vil gå glip af denne smagsmæssige begivenhed! Nej, vel.

Husk man kan endnu nå et købe adgangskort i forsalg og spare kr. 25,00 hvis de købes i Hugo’s eller hos Wika, og kr. 15,00 hvis de købes hos Visit Køge. Se mere på www.koegeoeldag.dk

 

Mere presseomtale!

Op til arrangementet på Køge Torv var der en pæn omtale af arrangementet i Dagbladet, Lørdagsavisen, Køge Onsdag, samt i den elektroniske udgave af Lørdagsavisen.  Og i dag tirsdag den 11. august 2015 bringer Køge Onsdag et dobbeltinterview med lokalafdelingens formand, Gert Højer Petersen og Thomas Madsen fra Hugo’s.

Og i den kommende tid vil der med garanti komme endnu mere pressefokus på Køge Lokalafdeling, og hvis man ikke har adgang til omtale blade, skal vi nok vende tilbage i en senere nyhedsmail.

 

Denne signatur plejer at omtale en øl der har været igangsætter for arbejdet ved tastaturet, og enkelte har spurgt om jeg ikke glemte noget sidste gang! Jo, næh. Vejret indlod ikke til de store udfordringer, men med solens komme hentede jeg en ny kold fra kælderen. Fra bryggeriet Oppigård i Dalarna i Sverige, som et af lokalafdelingens medlemmer har hjemtaget fra ”Systemet”, og som han syntes jeg burde smage.

En flot orangefarvet frugtrig double IPA med masser af grape og abrikos, på 8,5% liflige procenter og med 5 forskellige humler. En Thurbo Double IPA. Om der er sat turbo på ved brygningen ved jeg ikke, men man kommer sgu hurtigt i godt humør. En super nydeøl, og hvor ville jeg ønske jeg havde én kasse stående i kælderen. Men nix. Hos ”Systemtet i Sverige”  fås den til ca. dkr. 21,50 for 0,33 l.

I ønskes alle en god sensommer, og husk nu Køge Øldag 2015

De bedste hilsner
DØE – Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling