Kære medlemmer!

Vi ved godt I har ventet og ventet i spænding på næste sæsons program, 2015/2016, men nu foreligger det, og i denne korte nyhedsmail, kan I orientere jer om følgende:
• Aktivitetsprogrammet 2015/2016,
• Monrad & Rislunds Ølshow – nu i Køge,
• Flere fotos fra årets ølrejse, og
• ”Ugens øl”.

 

Aktivitetsprogrammet 2015/2016!

Denne sæsons program er spækket med ølmæssige udfordringer, ”lyst-fiskerhistorier” og oplevelser. Hvis I lige finder kalenderen frem, og sætter nogle fede X, ja, så går I ud af 2015 og ind i 2016 på bedste vis.
Klik her, og hent aktivitetsprogrammet for 2015/2016.
Ses vi?

 

Monrad & Rislunds Ølshow – nu på Teater bygning i Køge!

God aften. Mit navn er Doktor Leo Lummerkrog, og jeg har i aften taget mine venner Hansemann Luchter og Svend Dellepude med. Vi kender alle de 2’s let genkendelige figurer, og denne signatur kan da let genkende figuren Åge Brodtgård blandt mine arbejdskolleger. Men han vandt jo også 1. præmien i Lokkehjulet uden Carina og Bengt Burg.
Mød dem i Køge og bryg fra Pladderballe Bryghus (Svaneke) den 13/11-2015 og hvis man vil vide mere kan man klikke her: http://bygningen.dk/event/monrad-rislund
En aften i plathedens tegn. En aften med 2 entertainere, som er kendt for deres optræden, og ikke en trusse vil være tør denne aften! Undskyld piger....
Og så serveres der produkter fra Pladderballe Bryghus så man er forberedt på det der kommer ud over scenekanten.

 

Flere fotos fra årets ølrejse!

Ja, der tales fortsat om årets bedste ølrejse. Og vi kører sgu igen næste år. 2 busser – 2 forskellige rejser. Bus 1 er på landevejene i perioden fra 30. august – 4. september 2016, og Bus 2 lægger fra land allerede den 29. august 2016, og så mødes vi med de andre ølentuiaster i Louny til aftenfest og musik fredag den 2. september 2016, før vi følges hjem til DK efter at have besøgt den 59. humlefestival i Žatec. Næste års rejseprogram udsendes i et nyhedsbrev i januar 2016. Hold øje med indbakken…
I mellemtiden bringer vi her på siden flere stemningsfotos og sender samtidig en undskyldning til de involverede.

 

”Ugens øl”

Når man i ungdommen raflede snyd på de himmerlandske værtshuse under indflydelse af Thor og Park fra Urban i Aalborg, ja, så skulle vi engang imellem ”til Viborg”. Og denne gang er vi i domkirkebyen, og har fundet en Imperial Stout fra Viborg Bryghus, der tidligere lancerede en Ulrik Wilbek, nok snarere som en hyldest til bedrifterne på håndboldbanen end som viceborgmester.
En Imperial Stout på 8,0%. Egentlig en fin smag af lakrids og chokolade, men skummet fader hurtigt ud, og således reduceres denne øl fra Viborg til en ordinær stout – finder denne signatur.