Kære medlemmer!

Vi kan konstatere, at afstemningen om Årets danske Ølnyhed 2015 er skudt i gang, og også i år er rejselysten blandt vore medlemmer stor, og så kan man i  øvrigt  også orientere sig om følgende:

Link til afstemningen – Årets danske ølnyhed,,

Hollandsk aften – en aften i orange farver,

Køge Messen – nu med gratis adgangskort,

Øltilbud/Messetilbud på Køge Messen,

Ølrejserne 2016,

WIKA-smagning den 1 marts 2016,

”Ugens øl”.

 

 

Afstemningen er i gang – find dit medlemskort!

Årets danske Ølnyhed 2015

Du skal nemlig bruge dit medlemskort når du skal afgive din stemme på de 10 kandidater i de 2 kategorier – op til 5,9% og over 6,0%.

10 spændende kandidater, der repræsenterer noget nyt – og sjovt at se, ”at et tidligere så konservativt jysk bryggeri” som Thisted de sidste 2 – 3 år virkelig har eksperimenteret og sendt en masse spændende ølnyheder på markedet, og med 3 kandidater ud af de sidste 10 er de mere end overrepræsenteret.

Denne signatur har stemt – så nu er det jeres tur. Et tur rundt i lokalafdelingens område, viser at det fortsat er muligt at købe nogle af kandidaterne.

Via dette link kommer du direkte ind til afstemningen – så husk nu at sætte de 2 X’er: www.ale.dk/index.php

Sidste frist for at stemme er den 29. februar 2016 kl. 24.00.

 

Hollandsk aften – en aften i orange farver! Kun få pladser tilbage!

Holland er andet end et flækket rundstykke med en marineret sild og lidt løg, og det er ikke alle der går i træsko og bor i en vindmølle. Og ja, der er kanaler og de er skrappe til hurtigløb på skøjter. Og så har Ajax ved flere lejligheder købt nordjyske talenter… 

Holland er også øl – og endda super godt øl. Og søndag den 28. februar 2016, kl. 18.30 er der dækket op til hollandsk aften, og udover spændende hollandske øl vil der blive serveret hollandske oste. Så ingen grund til at blive hjemme, men al mulig grund til at ”smutte ned i kælderen”.

Så skal du have en af de sidste pladser så finder tilmelding sted ved at klikke her.

Zie je later – lyder som see You later – men på dansk - på gensyn!

 

 

Køge Messen – nu med gratis adgangskort! Og så er der et glas gratis øl!

Lørdag den 5. og søndag den 6. marts 2016 fra kl. 10.00 – 16.00 afholdes den årlige Køge Messe, og med et forventet gæsteantal på mellem 14. og 15.000,00, er der run på. Og rigtig mange plejer da også at komme forbi ”Køge-Hallens” stand med den bedste stemning – standen fra Køge Lokalafdeling.

Vi er til stede med super skarpe øltilbud/messetilbud – se næste afsnit – og så man kan man bl.a en unik ølpræmie, hvis man altså lige kan gætte.. Nej, nej i år er det ikke antal kapsler som denne signatur har knappet op i det forgangne år, men….  

Hvis man klikker her kan man printe det antal gæstekort til Køge Messen som man har brug for, og du kan roligt printe til naboer og venner.  

 

 

Øltilbud/Messetilbud på Køge Messen!

I lighed med tidligere år har vi været en tur omkring nogle danske ølimportører, og vanen tro har de været os mere end nådig, så vi kan på Køge-Messen tilbyde nogle super skarpe øltilbud.

Der vi være fantastiske bryg fra USA, Skotland, Irland, Norge, Sverige, Tjekkiet og Danmark, og det til priser der ligger op til 1/3 til ¼ del af den normale udsalgspris.

Eventuelle overskydende bryg vil blive solgt senere i et ”garagesalg” hos lokalafdelingens normale øl-pusher. Så endnu en grund til at lægge vejen forbi Køge-Messen.  

 

 

Ølrejserne 2016 – 83% af rejserne er afsat!

Det gik altså stærkt. Vi har i alt 100 pladser og kun 17 tilbage. 1 ledig plads i Bus 2 og 16 pladser i Bus 1.

Så man kan altså stadig nå at sikre sig en plads på årets allerbedste ølrejse, og hvis man klikker her og her, kan man hente rejseprogrammet og tilmeldingskupon for Bus 1, og her og her til finder du rejseprogram og tilmeldingskupon til Bus 12.

Husk: Øloplevelserne og den gode stemning vil stå i kø.

Som en engang beskrev vore rejser. Det er som en skovtur der bare fortsætter og fortsætter, og en tur man bare ikke vil hjem fra. Smukkere kan det vel ikke siges.

 

 

WIKA-smagningen den 1. marts 2016!

Ja, ja – vi ved godt det ikke længere hedder WIKA – men Meny, men når det nu engang har heddet WIKA, ja så hedder det lokalt fortsat WIKA. Meny-kæde eller ej. Men en ting er dog sikkert . WIKA har området største udvalg af specialøl, og tirsdag den 1. marts 2016, kl. 19.30 er det muligt at smage godt 100 forskellige specialbryg, samtidig med at WIKA’s slagterafdeling byder på noget godt til maven.

 

Køge Lokalafdeling er til stede sammen med de mange leverandører, og kigger man forbi lokalafdelingens stand, er det muligt at vinde en super god ølpræmie.   

 

Adgangskort til kr. 130,00 købes i forretningens kiosk, og der er fortsat adgangskort til en spændende ølaften. Pålidelige rygter vil vide, at velkomstbryggen er en velkomponeret sag på 9 hyggelige procenter, og glasset må man tage med hjem.

 

 

”Ugens øl”!

Ugens øl

En spurgte for nylig om denne signatur ”kun får en øl om ugen”? Bare rolig, aldrig før har man haft så fantastiske muligheder for at smage spændende øl, og den mulighed skal man ikke lade gå fra sig.

En tur i kælderen, og nu skal det jo ikke hver gang være øl der er svære at skaffe som lige testes. Så vi vender os mod Thisted. Her har brygmester Antoni Aagaard Madsen sendt en nye serie til de tørstende, Pilgrim, Goldings og Target. Det blev Pilgrim der kom i pintglasset. En havre stout på 6,2% alk. efter engelsk forbillede. Og havre har jo den egenskab i stout, at resultatet bliver smoothy og let drikkelig. Bitterheden er holdt på et lavt niveau og helt sikkert en stout, som vil tiltale de mange som ikke synes om stout i den tunge vægtsklasse.

Nu giver denne signatur aldrig karakterer, men en velkomponeret og let drikek.lig stout, omend det er de tungere og mere bitre typer denne signatur foretrækker.

Sluttelig – ”goedenavond” – lyder næsten jysk – til den hollandske aften – ses vi?

DØE Køge

De bedste hilsner

DØE – Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling