Kære medlemmer!

Om en uge er det slut. I København. Den 16. Ølfestival, og rigtig mange af lokalafdelingens medlemmer finder med garanti vej indtil Lokomotiværk-stedet hvor øloplevelserne står i kø, men i dette nyhedsbrev kan man også orientere sig om følgende:

·         Vin –og ølfestival hos Ladager Bryghus,

·         Munkebo Mikrobryg – nu i Hårlev,

·         Sommerfesten i Solgaardsparken i Strøby Egede,

·         Køge Øldag 2016

·         ”Ugens øl”

 

 

 

Vin- og ølfestival hos Ladager Bryghus!

Ude i landsbyen Lille Ladager ligger Ladager Bryghus. Tæt på Ll. Skensved, og nogle af her husker måske, at vi til den traditionelle december smagning hav-de deres julebryg med på smagelisten, og den blev rigtig godt modtaget.

Og hvis man nu har mod på mere, ja, så afholder Ladager Bryghus en øl- og vinfestival lørdag den 21. maj 2016 fra kl. 14 – 18.

Vi henviser til følgende fra facebook: Ladager

 

 

 

Fra lokalafdelingens medlem Christian Eksten har vi modtaget følgende:

”Efter vores smagning af Munkebo Mikrobryg i marts, har jeg ledt efter et salgssted i nærheden af Køge. Det var ikke muligt at finde, så i stedet for kontaktede jeg en gammel barndomskammerat, der har en vinbutik, JP Vin, i Hårlev, og han har nu taget Munkebo øl ind i sortimentet.

 Til at begynde har JP Vin taget 6 forskellige Munkebo øl ind i sortimentet, men hvis efterspørgelsen er tilstede, udvides sortimentet.  JP Vin afholder en ølsmagning den 19. maj kl. 19.00 i Hårlev, og i hele maj gives der en rabat på 20% i anledning af at Munkebo er kommet på hylderne”.

JP Vin ligger på Hovedgaden 10 i Hårlev og der kører tog fra Køge hver kvarter i dagtimerne og hver halve time i aftentimerne. Se mere på facebook: JP VIN

 

 

 

HUSK – Sommerfesten i Solgårdsparken i Strøby!

Øl, grill og leg = sommerfesten søndag den 19. juni 2016. En eftermiddag for hele familien – og hvis du/I ikke allerede har tilmeldt jer, så klik jer ind på NemTilmeld ved at klikke her. 95,00 for hele dagen  – og som tidligere oplyst, kan man evt. vælge at cykle derud i samlet flok, men indlagt pitstop under-vejs.

Der vil være fri fadøl og grillmad og ekstra øl i konkurrencerne.  Solgårdsparken har godt faciliteter med overdækket siddepladser, grill, ordentlige toilet forhold og bestyrelsen sørger for det gode vejr.

 

 

Køge Øldag 2016!

Det er snart Fars Dag – nok ikke noget der er i høj kurs i alle hjem, men et adgangskort til Køge Øldag er om ikke andet så en god gave idé, og det er nu muligt at købe adgangskort via https://koegeale.nemtilmeld.dk/

Tjek også øldagens hjemmeside på www.koegeoeldag.dk, hvor man løbende kan se hvilke udstillere der har meldt deres ankomst.

 

 

 

”Ugens øl”!

Denne signatur lovede i signatur at anmelde Jubilæumsstouten, som Kent og Brian fra WIKA har komponeret sammen med Braustein, og som ligger til en rund 50’er for 2 stk. En stout som trods sine 7,5% er letdrikkelig, og faktisk fin til flere af de grillting vi hygger os med på de lune sommeraftener.

Flot skumdækkke, sort og med en let bitterhed – men alligevel kammer den ikke over i sådan en grad at den ville være bedre en kold vinteraften end en sommerdag. Personligt foretrækker jeg de tunge tunge stouts, men ingen tvivl om at denne vil falde i manges smag.

 

 

 

Rigtig mange af jer finder som sagt vej til Lokomotivværkstedet og de mange øludfordringer, og herfra håber vi, at I ser frem til de gode øloplevelser. Selv smutter denne signatur til Tjekkiet for at teste Czech Beer Festival og nogle besøg på et par mikrobryggerier, der ligger et par timers vej fra Prag.

 

God festival ønskes alle af

DØE – Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling

Bestyrelsen