Kære medlemmer!

Denne gang et ultrakort nyhedsbrev!

Denne signatur sidder og kigger ud. Der er mørkt og ilden brænder lystigt i brændeovnen, og om få dage kan lokalafdelingen byde velkommen til næste aktivitet, og hvem af jer skal så have en af de sidste 7 ledige pladser? Indendørs i Hugo’s, nyde varmen og de atmosfærefyldte rammer.

 

Syndikatet kommer forbi

mandag den 13. november 2017, kl. 18.30!

Bryg-Syndikatet blev stiftet i 2011 af bl.a. Jonas Jacobsen, der i 2010 vandt det skandinaviske mesterskab i Håndbryg. Og brygge det kan Jonas og de andre Syndikatister. Ja, som ind i helvede endda!

Siden stiftelsen har Syndikatet anvendt nogle let genkendelige etiketter – tegnede personer med gangster/mafia inspirerede navne som håndlangeren. Og denne har også en sekretær, der omgås af psykopater. Lejemorderen – der gerne optræder som strandløve, når han ikke lige har fået lagt nonnen ned, men lejlighedsvis også optræder som festabe. Jo det er sgu et farverigt galleri, der møder vore medlemmer på mandag.

Disse gangster/mafia lignende navne dækker reelt over Syndikatets IPA’er, aletyper, doppeltbock, fadlagrede romstout og imperial stout samt quadrupel og julebryg.

Syndikatet er et fantombryggeri, og får de fleste bryg brygget på Randers Bryghus, men også Nibe og Grauballe Bryghus må lejlighedsvis lægge kedler til.

7 pladser tilbage. Det kan nås endnu. Klik ind på dette link:

https://koegeale.nemtilmeld.dk/54/

På gensyn på mandag i Hugo’s!

 

De bedste hilsner

DØE Køge Lokalafdeling - bestyrelsen

Syndikatet