Køre medlemmer!

Det går den rigtige vej. Dagene bliver længere og foråret rykker langsomt nærmere. Disse linjer skrives 1.437 km fra Køge, hvis man altså lige lader øsen fragte en sydpå, og skal minde lokalafdelingens medlemmer, om at der fortsat er ledige pladser til lokalafdelingens næste aktivitet, blindsmagningen.
I dette nyhedsbrev kan man orientere sig om følgende:

  • Blindsmagningen,
  • WIKA-smagningen og endelig
  • Ugens øl!

Blindsmagningen - tirsdag den 6. februar 2018!

Det er kendt, at ikke-seende udvikler evnen til at forstærke de andre sanser. Og lad nu det komme an på en prøve, næste tirsdag, hvor lokalafdelingen står klar kl. 18.30, men et spændende udvalg af øl, hvor aftenens deltagere, skal gætte på hvilken øltype, hvor mange procenter der er gemt i de gyldne dråber, og måske kan man ligefrem gætte hvilken øl der er tale om.

Nu udleveres der ikke bind ved indgangen, men hvilke øl der kommer rundtur er et stort spørgsmål, og således er den tale om en blindsmagning.

For kun kr. 125,00 kan du/I også komme med. Klik dig ind på dette link, og der er garanti for megen diskussion bordene rundt,  når man skal gætte hvad der nu er på menuen.

Tilmelding til Blindsmagning, Bustur til Fyn og Sommerfest:

https://koegeale.nemtilmeld.dk/

 

 

WIKA-smagningen den 27. februar 2018!

For en uges tid siden satte forretningen adgangsbilletterne til salg, og der er som sædvanlig stor interesse for at erhverve et billet eller to.


Prisen er kr. 140,00 og udover at have mulighed for at smage omkring 100 forskellige øl - herunder flere brygnyheder - vil, som det også fremgår af den lokale presse, også være mulighed for at møde repræsentanter for Køge lokalafdeling. Til at ledsage det gode øl serverer forretningens deikatteseafdeling noget godt til maven., så ingen grund til IKKE at lægge vejen omkring Gymnasievej i Køge.

 

 

Ugens øl!

Kigger man i lægehåndbogen beskrives delirium tremens som en alkohol abstinenspsykose. 
Det var sgu et svært ord, men delirium tremens er katakteriseret af forstyrrrelse af bevisthed og abstinenspsykose, perception, tænkning, hukommelse, følelsesliv og adfærd. Delirium tremens også kaldet drankergalskab opstår i forbindelse med ophør af alkoholindtagelse hos alkoholikere.

Man kan sige at man befinder sig i en tilstand, hvor risikoen for at se lyserøde elefanter, små hvide mus eller. grønne fabeldyr er til stede.

I 1989 sendte Brouwerij Huyghe denne Delirum Tremens på gaden. En belgisk nyklassiker - en rigtig fin blonde, der for nogle år siden, måtte lide den tort, at få alkoholstyrken nedsat fra 9 til 8,5 pct., og dermed måske få mindsket risikoen for et møde føromtalte dyr.

Var på indkøb i den nærliggende by, Mezökôvesd, og som et alternativ til de mere almindelige pilsnere, røg der både Delirium Tremens, den flamske djævel - Duvel, og nogle Mort Subite Kriek i indkøbskurven. Mort Subite skal nu ikke tages bogstaveligt, for denne signatur har det strålende, og ganske behageligt måske fordi man ikke hjemsøges at lyserøde elefanter.

På gensyn til næste aktivitet - blindsmagningen den 6. februar 2018.

 

De bedste hilsner
DØE Køge Lokalafdeling
Bestyrelsen