Om Lokalafdeling Køge

Medlemsmøder

Lokalafdeling Køge mødes gennem sæsonen i starten af hver måned. Typiske medlemsmøder afholder vi i Hugo's Vinkælder i Køge, hvor vi smager på det gode øl. Gerne med et tema for aftenen, som for eksempel Introduktionsaften, Hvedeøl er kvindeøl? eller Amerikansk øl.

Og naturligvis afholder vi også årligt tilbagevendende traditionsrige medlemsmøder som Årets Nyhed og Julebryg.

Deltagerbetaling udgør oftest 130-140 kr. pr. næse. Beløbet er for solidarisk betaling af de 8-10 forskellige slags øl vi smager i løbet af aftenen. Vi plejer at beregne cirka 10 cl øl for hver smagsprøve. Det svarer rundt regnet til, at 3 personer deler indholdet af en 33 cl flaske.

Du betaler forud via netbank til kassen inden øllet synkes.

Læs mere om Ølsmagning

Se listen med kommende arrangementer i Lokalafdeling Køge

Øl med Foredrag

Fra tid til anden inviterer vi en foredragsholder til Hugo's Vinkælder for at fortælle os om øl og beslægtede emner som ølkultur, brygning, historie og rejser, for slet ikke at tale om de mange sjove anekdoter og utrolige røverhistorier vi frivilligt lægger øre til.

Blandt andet var det Carsten Berthelsen, der på en sådan aften levende fortalte om sine oplevelser: - Jeg har i Belgien mødt store stærke mænd, der stod og græd i lufthavnen, - fordi de skulle hjem.

Og Allan Mylius Thomsen der malerisk beskrev gæringsprocessen lidt mere jordnært for os alle: - Gærceller pisser alkohol og fiser kulsyre.

Røgfrit miljø

Alle vore medlemsmøder og arrangementer afholdes røgfrit. Til gengæld indlægger vi pauser med passende mellemrum, så du kan gå udenfor i den friske natur og nyde din røgtobak.

Vi sætter nemlig også pris på at have sanseorganerne fuldstændig friske og uforstyrrede, når vi skal dyppe snudeskaftet i glasset og risle de aromatiske dråber langsomt ned i dybet.

Højt skum!

Har du en lys ide?

Har du et spændende tema til et medlemsmøde, et fantastisk bryggeri vi bør besøge, kender du en god foredragsholder vi bør høre, et sjovt arrangement eller har du bare en rigtig god ide eller et forslag som du brænder for at dele med os andre, så skriv straks til os.