Juleafslutning 2009

Man mærker at året går på held, når der står Juleøl og mad i arrangementskalenderen. Vi slutter hos Torben, som får lov at lege i køkkenet. Hvor skulle man ellers afslutte et godt ølår. Trods krisetider også i ølbranchen, har der alligevel været masse af spændende ølnyt.

Manden ved dette arrangement er altid udsøgt – det bedste i lang tid – var der en der sagde til mig. Og der var for de fleste kun nye øl på programmet. Der var som vanligt udsolgt og pladser til næsten år, er der allerede nogen der har reserveret.

Velkomst

Formand Claus byder altid velkommen og fortæller lidt om hvad der er programmet af arrangementer i nær fremtid. Torben fortalt om både øl og mad.

Stemning

Trods påbud om nissehue, var der kun enklte der havde læst den del af arrangementsbeskrivelsen. En enklet prøvede at kompenserer ved at være i jakkesæt med fly

Dagens Menu

Som altid er det Jette der er makker med Torben, når der kokkeres i køkkenet.

  1. Suppe med blomkål, Bad Elf og Stilton engelsk blåskimmelost.
  2. Steg sild efter svensk opskrift, med rødløgmarmelade også med Bad Elf. Dertil  smørsteg rugbrød.
  3. Svineskank med rodfrugtmos og sovs af Rodenbach Grand Cru, dertil salat med citron.
  4. Tærte med frugtølsorbet og Marcapone.

De våde varer

Karaflen indeholdt Kolding Bryglaug Drillenisse 2009. En belgisk inspireret juleøl.
 

Lotteri

Måske var det alligevel godt man ikke vandt :)