Mødet den 9. marts 2011

Matias Bjørklund, der er en af vores gode lokale ølbryggere, præsenterede anden halvdel af sine favorit øl.

Denne gang blev det så oversea-bryg der stod på menuen. der var tale om øl fra England, Belgien og Amerika.

 

 

Referat af ølmødet den 9. marts 2011 af vores egen ølentusiast Leif Hansen:

  1. Der blev lagt ud med en engelsk øl fra Frederik Robinson 1838, Old   Tom på 6%. Lidt som at komme chokolade i øl , ikke særlig god men kan dog drikkes.

  2. Matias forsøgsbryg fra August 2009 på 7,5 %. God smag og god humle en rigtig god "barly Wine", ikke så ringe enda.

  3.  Horndog fra Flying Dogales i Holland på 10,2%, en Barly Wine, der  smager lidt af blåbær.

  4. De Dolle Brauwiss fra OZ Beer,  Belgium på 13 %, Fadlager øl (speciel gæring), frugt , malt og håb...

  5. Brasserie des Roes fra D & V International på 10%, Belgisk , en mørk Belgisk Tripel, som før i tiden kun var til konger og kaisere ifølge deres egen hjemmeside, en god øl.

  6. Dak Ages Ale 1 fra Brewire Compani i USA på 11 % , en lys orange øl , skulle være karamel , ikke særlig god , men falder alligevel i smag for nogen.

  7. Port Brewing - Old Viscasity Ale fra Portbrewing fra San Marcos CA på  10%, en staut (porter), besk- men falder i smag.

  8.  Bourbou Country - Brand staut fra Goose Island Beer i Chicago på 13%  -  en dessertøl tilsat vanillie på røget malt , en øl der bør nydes , rigtig god.

    Det var aftenen sidste. Mødet gik rigtigt godt og folk snakkede højlydt, måske p.g.af de gode %, kun en af øllene havde en alkoholprocent på under 10%.
     Det var også dejligt at vi fik "Vand" til så vi fik mulighed for at skylle ganen før den næste øl.

 Tak til Matias Bjørklund for en dejlig aften.