Indkøbssteder

Danske butikker har gennem de seneste år fået et langt større udvalg af såvel dansk som udenlandsk øl. De store dagligvarekæder har ofte ganske imponerende udvalg, og i specialbutikker i de større byer kan man finde mange af de mere specielle øl. Den øgede omsætning har også gjort at problemer med øl der har stået for lyst eller for længe er blevet meget mindre, selv om man stadig skal være kritisk i sit valg af indkøbssted. Det store udbud har også givet øget konkurrence, især hos de store kæder kan man finde godt øl til små priser med jævne mellemrum.

Geografisk er Belgien ganske solidt repræsenteret, Storbritanien er pænt repræsenteret, Tjekkiet er på vej, USA med få men glimrende øl, Holland ganske småt, Frankrig med nogle få gode bryg, Sverige og Norge med et par unikke bryggerier, Østeuropa er på vej, medens Tyskland, vor nærmeste nabo, stadig er meget dårligt repræsenteret i handelen.  

Under 'Indkøbssteder i Danmark' finder du nogle bud på, hvor man kan købe ind.

Send os en mail (indkob(at)remove-this.ale.dk), hvis du har forslag til andre steder.

'Indkøbssteder i Udlandet' er ikke opdateret, men vi har valgt alligevel at bringe den. Hvis du har præcise oplysninger om gode indkøbssteder i udlandet med speciel interesse for danske ølentusiaster må du gerne sende os en mail.

 

Redaktør af Indkøbssteder

Mogens Johansen
Tranekærvej 40, Tjørring
7400 Herning
25599234