BØF- OG GUINNESS®-GRYDE

Det her er muns og skal have 6 øl brikker.

Denne ret er det største hit på menukortet i GUINNESS STOREHOUSE-restauranten, og den appellerer med sikkerhed til alle smagsløg. Så stil en stor gryde på bordet, og se den blive tømt, mens gæsterne tager for sig af lækkerierne!

Ingredienser:

1 kg oksekød i tern
1 kop løg i tern
1 kop selleri i tern
1 kop porrer i skiver
1 kop gulerødder i tern
Blandede krydderurter efter behag
Lidt smør
2 liter oksebouillon
Salt og peber
1 dåse Guinness Draught
(Til 5-6 personer)

Svits oksekødet let i smørret 5-6 minutter, indtil det er brunt. Tilsæt grøntsagerne, og brun det hele i yderligere 5-6 minutter. Tilsæt krydderurterne, og smag til med salt og peber. Tilsæt bouillonen, og dæk gryden til. Småkog retten i 60-90 minutter. Tilsæt Guinness, og rør rundt. Krydr efter behag, og server med kartoffelmos, ristede gulerødder og pastinak.