Fiskeburger af torsk og laks med timian kartoffelbåde og karycreme  (med  Weissbier til ) til 4 personer

500 gram torskekød
200 gram laks
1 bdt. dild
1 couchette
lollo rosso
lollo bionda eller andet blandet salat
ca. 3 bagekartofler
8 cherry tomter
1 spsk. creme fraiche
1,5 tsk. karry
2dl fløde
4 æggeblommer
2 spsk maizena
olivenolie
forccaiia brød en god bolle eller andet godt brød
parmesanost
4 semi-dry soltørrede tomater
lidt tørret timian
salt og peber

sådan gør du
sæt ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i både, vend i olivenolie og drys med salt og timian.
Bag bådene i ca. 35 min til de bliver møre, sprøde og gyldne.
Hak fiskekødet groft og hakket dild tilsæt maizena lidt ar gangen indtil farsen hænger sammen.
Tilsæt salt og peber.
Gril eller rist brødet eller bollerne. From bøffer af farsen og steg i lidt i olivenolie til de tager frrve. Herefter bages de færdig i 8 til 10 min i oven sammen kartoflerne. Rør karry-mayonnaise med lidt creme fraiche og karry. Man kan bruge en færdiglavet søgt blot den  er (ægte)
Brug en kartoffelskræller til at høvle tynde strimler af couchetten og høvl også flager af parmesaosten. Flæk brødet eller bollen og læg salat i bunden. Placer derpå fiskebøffen. Oven på fiskebøffen lægges fra couchette og flager af parmesaots. Pynt evt. med semi-dry tomater på toppen. Læg en klat karry mayonnaise ved sammen med kartoffelbådene

Drik en god hvedeøl eller  en lys Weissbeer Kristallklar fra Paulaner til

Højt Skum og velbekomme