Gourmet øl-oplevelse i Glostrup

26.04.2019 11:44

Restaurant La Cocotte og Herslev Bryghus byder fredag den 3. maj på øl og mad i fin samspil.

Restaurant La Cocotte og Herslev Bryghus har slået sig sammen og byder fredag den 3. maj på Beer Makers Dinner, hvor øllet er en naturlig del af retterne og ikke mindst i glassene til.

Hvedeølsdampet asparges, grisebryst braiseret i IPA og ost med barley wine. Plus øl, der passer til, selvfølgelig. 

Øllet er i fokus, når Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel og Herslev Bryghus byder på Beer Makers Dinner. 

Beer Makers Dinner er en pendant til vinens verden. Her tilbydes en menu, hvor mad og drikke spiller sammen. Det er dog mere sjældent, at øllet får fokus i og til maden. Det laver restauranten og bryghuset nu om på. 

“God mad, godt øl og en aften, hvor mad, drikkevarer og stemning går op i en højere enhed”. Sådan beskriver restauranten aftenen. 

Danske Ølentusiaster har fokus på samspillet mellem øl og mad. I foreningens forbrugerpolitisk program er der et punkt, der hedder “Øl og mad”. Her står der blandt andet, at "kokke skal lære at anvende øl som ingrediens i maden", og at "tjenere skal kunne anbefale sammensætninger af øl og mad". 

Lars Hare-Mortensen fra Herslev Bryghus underholder i løbet af aftenen med gode historier og fakta om ølbrygning. 

Beer Makers Dinner på Restaurant La Cocotte, Glostrup Park Hotel, fredag den 3. maj kl. 18.30. 

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her