Specialøl i Madmagasinet på DR

08.11.2017 13:29

Madmagasinet på DR1 nu på onsdag (onsdag d. 8. november 2017) tager hånd om specialøl.   Her lærer Kristian Bonefeld i - øl-kredse kaldet Kedde - Tina Müller at brygge den dejligste øl. Tina Müller er vært på programmet og sætter det benspænd, at øllen skal indeholde hyben. Han blander resten af ingredienserne.

Derudover hjælper Tina Müller Thisted Bryghus med at plukke hyben til den kommende ølproduktion. Her får hun undervejs gode fif til ølbrygning af brygmesteren Antoni Madsen. I køkkenet tryller Adam Aamann med øl i mad, hvor han her skal overbevise to festglade gæster om, at øl ikke kun skal drikkes, men at øl også er særdeles velegnet i mad.

Se med, når Madmagasinet ruller over skærmen på DR1 onsdag d. 8. november klokken 21.

Efterfølgende kan programmet streames på dr.dk, mens opskrifternes kan findes på Madmagasinets programside. 

Husk, at øl ikke kun er noget, man drikker.

Fotos: Irene Morberg Skovengaard, DR

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her