Bliv ølsommelier

18.06.2018 13:17

Du bliver ført gennem alle øllets processer og får en god og grundlæggende viden om, hvordan brygningen foregår både teoretisk og praktisk. Under hele uddannelsen er der fokus på øllets samspil med gastronomien.

I august træder et nyt hold af ølsommelier-elever ind på Kold College i Odense. Her skal de over fem moduler lære alt om øl, øl og mad, brygprocesser, brygning, brygfejl, øllets historie og meget mere.

Uddannelsen som ølsommelier er en relativ ny uddannelse, der har fuld fokus på øllet. Målet med uddannelsen er, at tjenere, der anbefaler øl til kunderne, har et kvalificeret kendskab øl.

Der er også en stor skare af ølentusiaster, som arbejder seriøst med temaet øl og mad, og som efterspørger mere viden. Det er på den baggrund, at ølsommelieruddannelsen er udviklet og tilrettelagt.

Kold College tager lige nu mod tilmeldinger. Fristen er onsdag den 1. august. Kursister på uddannelsen kan søge tilskud i Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond. 

Læs mere om ølsommelieruddannelsen på Kold College her

Hotel og Restaurantskolen i Valby tilbyder også uddannelsen som ølsommelier

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her