Øl, gris og nye trends

12.06.2018 20:22

Fotograf: Joshua Tree Photography

Mød ølhistoriker og -kender Bjarke Bundgaar og Danske Ølentusiaster torsdag 14. juni på årets Folkemøde på Bornholm.

Bjarke Bundgaard holder et lille entusiastisk oplæg om øllets og grisens betydning for dansk madkultur fra Jernalderens kogekar til industrisamfundets hverdagsmåltider. Men der vil også være plads til lidt udsyn, hvor Bjarke blandt andet drøfter den amerikanske indflydelse på nutidens øl og madkultur.

Der er mulighed for smagsprøver på både det gode øl og den gode, danske mad, og de tre arrangører svarer på spørgsmål.

Torsdag 14. juni fra 15:30 til 17:00 (bod F18 v/biblioteket)
Arrangører: Danske Ølentusiaster, Husbryggeriet Jacobsen og Danish Crown.

Læs mere om folkemødet her

Meld dig ind

Som medlem af Danske Ølentusiaster støtter du arbejdet for at bevare et rigt og varieret øludbud i Danmark. 

Læs mere her