Grill, bål og røgovn

Lørdag den 18. juni var der madlavningsarrangement i lokalafdelingen. Ifølge hukommelsen må det være første gang vi laver den slags arrangement, mens vi før har mødtes for at spise sammen med godt øl ude i byen. Et lager af dato-øl som vi har fået forærende af Christian Firtal gjorde det til en særdeles hyggelig dag hvor der var 23 forskellige øl på bordet til de nødvendige ølpauser.

Ellers så var den gode mad i højsædet. Der blev marineret og kogt og stegt, og der var i hvert fald ingen der gik sultne hjem! Menuen stod på tigerrejer til forret, og masser af grillet kød til hovedret: Kotelletter i to forskellige marinader, foruden ben. Med sovs og kartofler og godt brød med hvidløgssmør.Desserten har vi lovet hinanden ikke at tale om!

Det var en fantastisk hyggelig dag, og hyggeligt at bruge flere timer på at lave noget sammen frem for som normalt "bare" at mødes og smage nogle øl en tirsdag aften.

Desværre var vi kun 11 deltagere, ikke helt det vi havde forventet på forhånd. Der var plads til dobbelt så mange, og vi havde troet der ville være udsolgt et par uger i forvejen. Der er ikke andet at sige, end at næste gang bør flere deltage og få en herlig oplevelse! Herunder en samling billeder fra dagen.

 

Morten benyttede lejligheden til at lave en omgang hjemmerøget malt. Bliver øllet vellykket lover han at tage det med til et medlemsmøde i efteråret.
Til forretten bestående af tigerrejer med salat og champignon fik vi Morten og Vivis cider, som med et par år på bagen minder meget om hvidvin og champagne