Lambik med Christian Scheffel

En aften med Lambik / Geuze, øllet mange elsker at hade eller omvendt. 

Surt og spændende fra velsmagende til for nogen udrikkeligt. En øltype der er urgammel og vidtfavnende smagsmæssigt. 

32 medlemmer mødte op og fik en øloplevelse der vil blive husket længe.

Aftenens Menu:

Timmermans Blanche Lambicus  4,5%

Wit-bier blandet med lambik. Milst syrlig og forfriskende. En rigtig god sommerøl.

Herslev Mark 4,9%

Unikt øl brygget kun på malt og hø, og vildgæret på høet. En øl der skal prøves.

Oud Beersel Oude 6,5%

Kirsebærlambik. "Oude" betyder at det er ægte lambik, ikke en sødet version.

Mikkeller Spontanframboos 7,7%

Mikkeler har en stribe spontanøl, her hindbær måske den mest vellykkede.

Girrardin Gueuze Sort 5%

Enormt drikkevenlig og en af dem der er bedst til prisen.

3 Fonteinen Oude Geuze 6%

Standard-geuzen fra et af de mest anerkendte mærker.

3 Fonteinen Golden Doesjel 6%

Doesjel betyder døsig, en geuze der ikke er karboneret.

De Cam Oude Lambik 5%

Lanbik der ikke er blevet blandet og dermed ikke blevet en geuze.

 

Der blev diskuteret ivrigt.