Kvinde - Kend din Hvedøl

For 4. år i træk blev kvindernes kampdag fejret med afholdelse af kvindearrangementet Kvinde-kend din øl på Brewpub i samabejde med Region København.
Temaet dette år var alt om hvedeøllen og frokostretterne var inspireret af hvedeøllen samt alle øl til retterne var af denne type. Til forretten, som var Letrøget krabbe og ale-pocheret krebs og grillet maltbrød blev serveret husets egen Vester Weisse. Hovedretten Medaljon af kalvemørbrad på rodfrugts-toast med hindbær- og hvedeøls-glace blev fulgt igen af en af husets egne øl Ralf Hütter. Til desserten som var Passionsfrugtkage med marengs og persillerodsis blev serveret verdenspremieren fra Birthe Skands - hendes specielbrygget fusions hvedeøl Qwit.


Deltagere
 

Foredragsholdere

Under arrangementet var der indsalg fra ejeren af ølbutikken Høkeren på Ravnsborggade, Nørrebro Gyda Milland-Goncalves, der fortalte om hvedeøllens verden og havde nogle spændende hvedeøl flasker med til smagning.
Birthe Skands fortalte om hendes speciel bryggede øl til dagens anledning - Qwit.

 

Birthe Skands fortæller om QWit og Gyda Milland-Goncalves om hvedeølllens verden

Arrangørerne og foredragsholdere

Anette Jessen Region København DØE, Gyda Milland-Goncalves Høkeren, Louise Christensen Brewpub, Birthe Skands Skands Bryggeri