Den Regionale Ølpris

Regionsbestyrelsen har ansvaret for at finde en passende kandidat til den Regionale Ølpris, der uddeles hvert år på Øllets Dag, som er den første lørdag i september. Formelt set er det Landsbestyrelsen, der vælger, hvem der skal modtage prisen, men det sker efter indstilling fra regionsbestyrelsen.

Kristian Andersen fra Event Solutions modtog Den Regionale Ølpris 2018


Kristian Andersen fra Event Solutions stod bag Holstebro Ølfestival 2018.
Dette er regionens første større ølfestival. Kristian formåede - i samarbejde med 25 bryggerier og 20 andre samarbejdspartnere - at samle cirka 1.500 glade gæster fra nær og fjern. Med stor flid, dygtighed og kompetente lykkedes det at afvikle festivalen første gang. Aldrig har der været så meget spændende øl på én gang i Holstebro.
Prisen blev overrakt til Kristian Andersen på Øllets Dag af næstformand, Brian Holgersen, formand, Thorbjørn Jacobsen fra Lokalafd. Holstebro og regionsformand, Midtjylland Allan Jensen.

Ebeltoft Gårdbryggeri modtog Den Regionale Ølpris 2016


Prisen blev overrakt til Peder Zacho af Lokalformanden fra DØE Djursland Jens Jakob Holst. 

Humleland modtog Den Regionale Ølpris 2015


Til Food Festivalen modtog Humleland Den Regionale Ølpris. Det har Aarhusupdate skrevet en spændene artikel om, som du kan læse her: http://aarhusupdate.dk/humleland-vinder-oelentusiasternes-haederspris/

Haandbryggerlauget af 1970 modtog Den Regionale Ølpris 2014


Der var masser af godt håndbrygget øl og glade mennesker, da Haandbryggerlauget af 1970 modtog Den Regionale Ølpris. En rigtig hyggelig aften. På billedet ses Oldermand i Haandbryggerlauget af 1970 Preben Hulthin Rasmussen og Regionsformand Søren Bruun Rolander.

Bryggeriet Wintercoat modtog Den Regionale Ølpris 2013


Over 50 ølentusiaster drak ganske store mængder øl, da det blev fejret at Wintercoat modtog Den Regionale Ølpris 2013. Sammen med Den Regionale Ølpris modtog Wintercoat 2500 kr. Pengene skal bruges på at renovere fadølsanlægget i baren. På billedet ses brygmester Niels Jørn Thomsen og regionsformand Søren Bruun Rolander.

Brygmester Niels Buchwald modtog Den Regionale Ølpris 2012


I 2012 modtog Brygmester Niels Buchwald Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt af Regionsformand Ryan Bendesen.

Den Gamle By´s Bryggerlaug modtog Den Regionale Ølpris 2011


I 2011 modtog Den Gamle By´s Bryggerlaug Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt at Regionsformand René Sigaard.

fairbar modtog Den Regionale Ølpris 2010


I 2010 modtog KFUM/KFUK´s nonprofitbar fairbar Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt på direkte tv af Regionsformand René Sigaard.