Nyhedsmail vinter 2017

Danske Ølentusiasters Region Nordjylland består af de 7 lokalafdelinger

Aalborg, Brønderslev, Fjerritslev, Frederikshavn, Hjørring, Skagen og Thisted.

 

 

Kære alle øl-folk i DØE Nordjylland.

Velkommen til den fjerde nyhedsmail 2017 fra Danske Ølentusiaster i Nordjylland.

Vi sender nyhedsbrev til alle medlemmer der er tilknyttet en nordjysk lokalafdeling.

Det er hensigten, at de seneste nyheder altid skal kunne findes og læses på regionens website - så kig herind for at se seneste nyt.

 

 

Denne mail indeholder:

 • DØEs kåringer af Årets Bryggeri og Årets danske Ølnyhed 2017
 • Årsmøder og tillidsvalg lokalt og regionalt er gennemført
 • Nordjylland eneste DØE-region i landet med fremgang
 • 119 nye medlemmer i DØE Nordjylland i 2017
 • Hjælp os med at vokse yderligere
 • Julen nærmer sig, men vi har længe været i gang med at nyde juleøllet
 • julekalender på ale.dk aflyst
 • Der har lige været deadline for indstilling Dansk Ølmærke 2018/2019
 • Foreningens flagskib udbredes fremover digitalt til hele folket
 • DØE Nordjylland
 • Arrangementer resten af 2017
 • DØE på facebook
 • Ret dine medlemsoplysninger
 • ØLentusiasteN
 • Ølfestival 2018 - salget er i gang

 

 

 

 

 

Julekalender på ale.dk aflyst

Det var planen, at besøgende på ale.dk dagligt i løbet af december skulle kunne skrabe og vinde ølpræmier, men tekniske problemer og sygdom har betyde, at kalenderen desværre ikke kan lanceres.

Vi henviser derfor til Martin Damgaard Neve og Poul-Erik Deichmann Dahls øljulekalender på Facebook. Her bliver du hver dag i december præsenteret for en juleøl, som du skal gætte. Du får hints i billeder og tekster. Præmiepuljen er samlet på 1.500 kroner. 

Martin Damgaard Neve og Poul-Erik Deichmann Dahl står for "TTØ - Tid Til Øl". Find deres julekalender på Facebook her.

 

TV2's Natholdet med vært Anders Breinholt og musikeren Søren Rasted (det er ham fra bandet Aqua) i spidsen har også en øljulekalender. Over 24 afsnit vil Breinholt og Rasted, med kundig vejledning fra Carsten Berthelsen, smage på 24 forskellige øl fra hele verden. Målet er, at finde den bedste juleøl. 

Natholdets julekalender er optaget i løbet af én dag, og juleøl er normalt ikke fattige på procenter. Det betyder, at værterne nok er en kende rundtossede i sidste afsnit. 

Natholdets Julekalender vises hverdag klokken 21 på TV2 Zulu.

 

 

 

Nordjylland - eneste DØE-region i landet med fremgang

Så mangler der 5 uger (cirka) af 2017 og der er stadig mere end 1000 nordjyske medlemmer i vores skønne forening - aktuelt er der nøjagtigt 1025 medlemmer af Danske Ølentusiaster i Region Nordjylland. I alt 12 medlemmer flere end i fjor på samme tidspunkt. En lille fremgang på 1,18%. 60,39% personlige medlemmer og 39,61% husstandsmedlemmer. 22,93% kvinder og 77,07% mænd. Det skal fejres at vi stadig er mere end 1000 medlemmer i Nordjylland - desuden er vi aktuelt den eneste region i Danske Ølentusiaster som har fremgang i medlemsantallet i forhold til samme tid i fjor. Regionsbestyrelsen glæder sig over succesen og sender skummende hilsner til alle medlemmerne i de 7 nordjyske lokalafdelinger. SKÅL & Højt Skum! 

Se alle tallene på Regionens website.

 

 

 

 

 

 

 

119 nye medlemmer i DØE Nordjylland i 2017

Det går rigtigt godt med medlemstilslutningen i Nordjylland. Der er tilkommet 119 nye medlemmer til Danske Ølentusiaster de første 11 måneder af 2017. Kampagneprisen på Øllets Dag gav 16 nye nordjyske medlemmer.

 

Topscorer er regionens største lokalafdeling Aalborg med 45 nye medlemmer. Årets Lokalafdeling 2016, Thisted, er nummer 2 med 36 nye medlemmer. Skagen har fået 14, Brønderslev har scoret 7, Frederikshavn og Fjerritslev begge 6, og endelig har Hjørring fået 5 nye medlemmer. Hjerteligt velkommen til alle de nye ølentusiaster i Nordjylland.

 

 

Der har lige været deadline for indstilling til Dansk Ølmærke 2018/2019

Danske Ølentusiaster uddeler hvert andet år Dansk Ølmærke til Indkøbssteder og Udskænkningssteder for at give en særlig øloplevelse.

For at få tildelt Dansk Ølmærke, skal der overordnet være et godt udvalg af øl, der behandles ordentligt og serveres i et godt miljø.

Der lægges bl.a vægt på:

 • Ølstedet anbefales af Lokalafdelingen
 • Et antal lokale/regionale øl og/eller et antal internationale øl
 • God bredde i øltyperne og/eller specielle øltyper som f.eks. cask/trappist/gueuze
 • Brew pub med rimelig bredde og udskiftning af kvalitetsøl
 • Dedikation og tæft for det gode øl
 • Et egentligt og opdateret ølkort
 • Personale med ølviden
 • Øl serveret ved rette temperatur
 • Gæstehaner
 • Udskiftning af øllet f.eks.. i forhold til årstiden, lokale nyheder o.l.
 • Øl serveret i korrekte glas
 • Mad og øl
 • Miljøet og de geografiske hensyn

Geografiske hensyn betyder, at en særlig øloplevelse også må vurderes ud fra ølstedets beliggenhed og kundegrundlag.

Tidligere fik foreningen fremstillet hæftet "Vejen til Godt ØL", men den er erstattet af webappen Gode Ølsteder. Se mere om det herunder.

Som nævnt i overskriften har der lige været deadline for indstilling til Dansk Ølmærke 2018/2019 og det landsdækkende Dansk Ølmærke udvalg - i daglig tale DOMudvalget har taget arbejdstøjet på.

 

 

Hjælp os med at vokse yderligere

DU kan hjælpe os med at udvide medlemsantallet, og samtidigt kan du få lidt ud af det. Når du skaffer et nyt medlem kan du få rabat på 100 kroner på din næste kontingentopkrævning. For at få rabatten skal du i forvejen være medlem af Danske Ølentusiaster og derefter indmelde et nyt medlem i foreningen. Det du/I skal gøre er at I bruger ale.dk til indmeldelsen og skriver indmeldt af navn og medlemsnummer i feltet organisation nederst på siden. Rabatten registreres, når vi kan se betalingen for det nye medlem. Rabatten kan bruges én gang pr. årlig kontingentopkrævning. Og ordningen kan ikke bruges på Øllets Dag, hvor en anden ordning træder i kraft i stedet...

 

 

 

Foreningens flagskib udbredes fremover digitalt til hele folket

Foreningens flagskib specialmagasinet ØLentusiasteN skal fremover udbredes endnu mere til folket. Det sker ved at magasinet bliver endnu mere digitalt end hidtil. Ind til nu har magasinet ligget som pdf’er på ale.dk, men NU er de første 90 numre af magasinet lagt på epaper.

Skiftet giver en række fordele. Det digitale magasin gør, at det muligt at bladre i det - ligesom i den trykte version. Derudover bliver det muligt at søge i alle tidligere numre. Det betyder, at du, som medlem, får endnu nemmere ved at finde ældre anmeldelser af øl, rejsebeskrivelser til øl-ferien, opskrifter på mad med øl eller artikler om dit lokale bryggeri - plus meget, meget mere.

Det nye system gør desuden, at du kan tage samtlige numre af magasinet med på din smartphone, tablet eller computer, når du tager på ferie i udlandet eller hygger dig i sommerhuset.

Det er vigtigt at understrege, at den digitale version af ØLentusiasteN ikke er en erstatning for den trykte version. Magasinet på papir er en meget vigtig del af Danske Ølentusiasters DNA, og magasinet vil også fremover lande - i glittet papir - i din postkasse.

Den digitale version er en ekstra fordel til alle medlemmer, og så er de teknologiske landvindinger med til at sikre, at det fremragende indhold i de tidligere numre får endnu mere liv.

I det nye system vil det stadig være muligt at downloade magasinerne som pdf, så de kan printes.

Spred endelig det skønne budskab til omgangskredsen - så endnu flere kan få gavn og glæde af bladet...

 

Magasinet ØLentusiasteN udkom første gang i 1998. Over næsten 20 år har foreningen udgivet 100 magasiner. Nu åbnes kataloget af magasiner for alle, der har lyst til at lære mere om øl.

Danske Ølentusiaster er Danmarks andenstørste forbrugerorganisation. Målet med foreningen er blandt andet at udbrede viden om det alsidige ølmarked, de mange små, danske bryggerier og ølrejsemål.

Magasinet ØLentusiasteN er stadig medlemmernes ølmagasin. Derfor låses de seneste ti numre, så det kun er medlemmer, der kan læse dem. De første 90 numre lægges gratis ud til alle, så endnu flere danskere får øjnene op for, hvor varieret øl kan være, hvordan det kan bruge i for eksempel køkkenet.

Åbningen af kataloget af ældre magasiner understøtter foreningens formål om at udbrede det gode øl til danskerne, mens låsningen af de seneste ti numre sikrer fordelen ved at være fuldgyldigt medlem.

Kig ind i skatkammeret af gamle numre af ØLentusiasten via linket HER

 

Ser nyhedsbrevet helt tosset ud - så klik HER

 

 

 

Skummende hilsner og HØJT SKUM

På Regionsbestyrelsens vegne

Gert Svanborg Sloth

Regionsredaktør i DØE Nordjylland.

DØEs kåringer af Årets Bryggeri 2017 og Årets danske Ølnyhed 2017

ÅRETS BRYGGERI 2017

Det er ved at være sidste chance for at stemme på Årets Bryggeri 2017. Afstemningen, der åbnede 14. november, lukker 3. december ved midnat. Du kan stemme på cirka 200 bryggerier fordelt over hele landet.

Målet med afstemningen er at hædre de bryggerier, der er innovative og gør en ekstra indsats for at skabe et varieret ølmarked. 

Når du stemmer, deltager du samtidig i konkurrencen om hotelophold, fribilletter og ølbøger.
1. præmie: Hotelophold i København, to fribilletter og 20 poletter til Ølfestival 2018.
2. præmie: To fribilletter og 20 poletter til Ølfestival 2018.
3. præmie: Ølbogpakke med tre bøger om blandt andet øl og mad.

(NB: Vinderne trækkes vilkårligt mellem alle, der har stemt. Hotelopholdet kan, i tilfælde af at vinderen bor i København, bruges til en hyggelig overnatning i resten af landet).

Du har to stemmer. Første stemme går til det bryggeri, du synes har gjort det bedst, og anden stemme til det bryggeri, som du synes har gjort det næstbedst. Dermed sikrer vi os mod stemmelighed. Anden-stemmerne tæller kun, hvis der er stemmelighed blandt første-stemmer.

Du finder listen over bryggerier, som du kan stemme på her.

Afstemningen løber til og med søndag den 3. december. Prisen uddeles på det vindende bryggeri i december.

Du kan (efter login) gøre din stemme gældende her (du skal bruge dit medlemsnummer og din pin-kode for at logge ind. Begge dele står på dit medlemskort).

Spørgsmål til prisen Årets Bryggeri 2017 rettes til Bjarke Jul Christensen på bjarke.christensen@ale.dk.

Danske Ølentusiasters Facebook-side er et aktivt ølforum, hvor du har mulighed for at debattere med andre ølinteresserede. 

Lige nu kan du debattere, hvilket bryggeri der skal løbe med prisen som Årets danske bryggeri 2017. Derudover får siden løbende ølnyheder fra ind- og udland, så du hele tiden er opdateret på de nyeste trends fra brygverdenen. 

Følg Danske Ølentusiaster på Facebook og deltag i debatten lige her.

 

 

ÅRETS DANSKE ØLNYHED 2017

Hvilken ølnyhed er din favorit fra 2017? 20 bryggerier har indstillet 41 nye øl fra 2017. 

Kategorierne til Årets danske Ølnyhed lyder "Under fire procent", "mellem fire og syv procent", samt "over syv procent". Bryggerierne har haft mulighed for at indstille to øl i hver kategori, mens du, som medlem, har mulighed for at indstille en kandidat i hver kategori. 

Hvad er en dansk Ølnyhed?

 • Opskriften på øllet skal være ny eller væsentligt modificeret, ligesom etiketten og navn skal være ny.
 • Øllet har været til salg på det danske marked i indeværende år.
 • Øllet skal være brygget i batch på minimum 100 l.
 • Øl, der kun er brygget som testbryg til f.eks. Ølfestivaler m.m., betegnes ikke som en Ølnyhed
 • Bryggeriet skal være cvr-registreret i Danmark.

Du kan indstille dine kandidater indtil mandag den 1. januar 2018. Indstil din kandidat her. 

Ind til videre er Brønderslev, Thisted, Hjørring og Aalborg de eneste nordjyske lokalafdelinger, der har annonceret finalesmagning. I Horsens, København, Esbjerg, Østfyn, Odense, Svendborg, Skanderborg, Halsnæs, Bornholm, Holstebro, Frederikssund og Næstved afvikles der i følge den store fælles kalender også finalesmagninger i februar 2018 - forhåbentlig kommer der flere til, der plejer at være cirka 25 finalesmagninger spredt geografisk godt rundt i landet...

 

Som noget nyt, vil tre smagepaneler sammensat af ølentusiaster, øldommere og ølbloggere i januar udvælge de i alt ni finaleøl, som vi skal vælge mellem.

De tre smagepaneler styres fra henholdsvis Region Nordjylland (under fire procent), Region Sydøstjylland (mellem fire og syv procent), samt Region København (over syv procent).

Når vi skal stemme om de tre øl i hver kategori, og dermed finde Årets Ølnyhed, vil det kun kunne foregå ved deltagelse i et “Finalearrangement” i din lokalafdeling eller region. Finalesmagningerne vil løbe af stablen i løbet af februar.

De tre vindere vil blive offentliggjort til vores generalforsamling i marts måned.

Herfra skal der lyde en opfordring til, at så mange medlemmer som muligt møder op og deltager i den festlige udvælgelse af “Årets Ølnyhed 2017”. 

Årsmøder og tillidsvalg 2017 lokalt og regionalt i Nordjylland er gennemført

Det første Årsmøde i Nordjylland foregik 29/9 i Thisted.

Her blev Lokalformand Jens Munk og Lokalnæstformand Claus Nørgaard samt kasserer Dorte Vang Lauritsen genvalgt. Menige bestyrelsesmedlemmer er Kjeld Vang Lauritsen, Per Plet, Kjeld Munk Pedersen og Søren Odgaard Christensen. Revisor er Sofie Plet. Jens Munk og Claus Nørgaard er siden udpeget som repræsentanter i Regionsbestyrelsen.

 

 

Der blev afviklet Årsmøde 5/10 i Hjørring.

Her blev Flemming Starcke-Jensen genvalgt som Lokalformand. Jakob Fogh Jensen trak sig som Lokalnæstformand, han blev afløst af Arnold Simonsen, der også fortsætter som lokalwebredaktør. Kent Jørgensen fortsatte som menigt medlem af lokalbestyrelsen. Ole Mønsted trådte ud, og i stedet indtrådte Lars Danielsen og Søren Lauritsen som menige medlemmer i Lokalbestyrelsen i Hjørring. Flemming Starcke-Jensen og Arnold Simonsen er udpeget som repræsentanter i Regionsbestyrelsen.

 

 

Ved Årsmødet 7/10 i Aalborg stoppede Gert Svanborg Sloth som Lokalformand efter 10 år på posten. Han blev afløst af tidligere Landsformand Anne Lise Knørr. Gert blev valgt som Lokalnæstformand - og Anne Lise og Gert er Aalborgs repræsentanter i Regionsbestyrelsen. Sune Ditman Thomsen trådte ud af lokalbestyrelsen efter 10 år. Tommy Hjeds, Ivan Nørgård og Niels Tikjøb blev alle genvalgt til Lokalbestyrelsen i Aalborg som menige medlemmer.

 

 

Der var Årsmøde 6/10 i Fjerritslev.

Her blev følgende tillidsfolk genvalgt. Hans Jørgen Johansen som Lokalformand og Tim Sørensen som Lokalnæstformand, sidstnævnte fortsætter endvidere som Lokalwebredaktør. De er begge udpeget som repræsentanter i Regionsbestyrelsen

 

 

Der var Årsmøde 13/10 i Skagen.

Vi kan se på ale.dk at Christian Bruun blev genvalgt som Lokalformand, Jens Erik Sørensen som Lokalnæstformand. Lene Broen er fortsat kasserer. Desuden fremgår det af deres FB-gruppe at Jeppe Josiasssen og Peter Jensen også er med i bestyrelsen.

 

 

Der var Årsmøde 21/10 i Brønderslev.

Der var genvalg til Lokalformand Leo Kristensen og Lokalnæstformand Palle Normann Hansen, sidstnævnte fortsætter også som Lokalredaktør. Der ud over er der et mindre persongalleri tilknyttet som alle yder en indsats - en af disse er Karen Grete Nørgaard som er blevet ny kasserer, desuden er hun udpeget som repræsentant til Regionsbestyrelsen sammen med Leo Kristensen.

 

Der var Årsmøde 28/10 i Frederikshavn.

Her blev Carsten Jørgensen genvalgt som Lokalformand. Derudover blev der nedsat et aktivitetsudvalg bestående af følgende medlemmer: Jørn Leander Skou Jensen (webredaktør), Kim Christensen, Allan Jensen, Leif Jensen, Allan Højrup og Jens Houmann. Kim Christensen og Jørn Leander Skou Jensen er udpeget som repræsentanter i Regionsbestyrelsen.

 

Konstituerende Regionsbestyrelsesmøde i Aalborg den 29/11.

På det konstituerende Regionsbestyrelsesmøde blev Flemming Starcke-Jensen genvalgt som Regionsformand. Anne Lise Knørr blev nyvalgt som Regionsnæstformand. Gert Svanborg Sloth, der forlod Regionsnæstformandsposten, fortsætter som Webredaktør for DØE Region Nordjylland.

 

 

Julen nærmer sig - men vi har længe været i gang med at nyde juleøllet

Gennem årene har der udviklet sig en tradition med at lokalafdelingerne i danske Ølentusiaster landet over hygger sig sammen op mod julen med at smage lækkert juleøl og godt julemad.

De nordjyske lokalafdelinger er ingen undtagelse - både i 2016 og 2017 var der jule-aktivitet i alle 7 nordjyske lokalafdelinger. Så DØE Region Nordjylland lever fint op til at vi vil holde liv i traditionen om at vi vil smage julen ind.

Nu ser det ud til at denne tradition også holdes i hævd i 2017. Foreløbigt har Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Fjerritslev, Hjørring og Thisted haft julesmagninger. Rosinen i pølseenden bliver Skagen der har reklameret for et julearrangement 15/12 i deres FB-gruppe. Og faktisk har vore venner i Brønderslev allerede lagt julearrangementet for 2018 i kalenderen. Så det bliver atter jul i det nordjyske - også næste år...

 

 

 
DØE NORDJYLLAND

FORMÅL: Fungere som paraply for de nordjyske lokalafdelinger. Fortsat arbejde på at inspirere hinanden til at fungere som gode og livskraftige lokalafdelinger for vore medlemmer. Vidensdele og udvikle. Reagere på forespørgsler om oprettelse af nye lokalafdelinger.

Så hvis du mener der er langt til din nærmeste lokalafdeling og at der er basis for oprettelse af en lokalafdeling i dit område, så kontakt regionsformanden eller regionsnæstformanden, så tager vi en snak om mulighederne og ser på hvordan vi kan hjælpe dig i gang. Lokalafdeling Skagen blev til på denne måde - men det kræver naturligvis at der er nogen som vil tage slæbet og få ting til at ske...

 

 

 

 

 

Regionsformand

Flemming Starcke-Jensen
Danmarksgade 37
9870 Sindal
98936496
40143012
flemming.starcke@ale.dk

 

 

 

 

Regionsnæstformand

Anne Lise Knørr
Østermarksvej 44
9400 Nørresundby
42756161
anne.lise.knoerr@ale.dk

 

 

 

Regionsredaktør

Gert Svanborg Sloth
Langgade 48
9000 Aalborg
21209699
gert.svanborg.sloth@ale.dk

 

 

 

 

Arrangementer

 

Resten af 2017

 

5/12 Flæsk, Øl & Bold i Aalborg

15/12 Julefyraftensarrangement hos Cafe Knuth i Skagen

 

2018 indtil videre

 

6/1 Vandet Brygdag i nærheden af Thisted

13/1 Winterwarmers mæ vos i Aalborg

18/1 Dansk (øl og spiritus) i Hjørring

26/1 Øl foredrag i Thisted dagen før den 4. højtid i Thy

2/2 Øl fra alle trappistbryggerierne i Skagen

3/2 Stormøde i Danske Ølentusiaster

10/2 AHKs ølmesse i Aalborg

10/2 Amerikansk Smagning i Frederikshavn

17/2 Finalesmagning i Brønderslev

23/2 Finaleølsmagning i Thisted

23/2 Finaleølsmagning i Hjørring

24/2 Finaleølsmagning i Aalborg

10/3 Nordjysk bestyrelsesseminar i Thisted

10/3 DM i blindsmagning for hold i Søborg

16/3 Ølsmagning for begyndere i Thisted

24/3 Generalforsamling i Danske Ølentusiaster i Odense

24/3 Håndbryggersmagning i Brønderslev

7/4 Håndbrygkursus i Thisted

7/4 TOPmøde i Hørmested

13/4 & 14/4 ØLkraft i Nordkraft i Aalborg

14/4 (måske) ØL og Cykeltur i Skagen

21/4 Uddeling af Dansk Ølmærke i Aalborg

5/5 Tur ud i det blå med lokalafdeling Thisted

31/5 - 2/6 Ølfestival i København

6/6 Fyraftensarrangement i Skagen

15/6 Sommerfest med brewbattle i Thisted

16/6 Brønderslev tager på tur til The Wharf i Aalborg

16/6 Bryggeribesøg i Frederikshavn

25/8 ??smagning i Frederikshavn

1/9 Øllets Dag

5/9 Danske Ølentusiaster fylder 20 år

18/9 Tysk temasmagning i Brønderslev

12/10 Årsmøde i Skagen

13/10 Årsmøde i Brønderslev

17/11 Julefrokost i Brønderslev

 

 

Hvis du vil se de enkelte lokalafdelingers egne lokalsider, så skal du blotte klikke på navnene i toppen i venstre spalte...

 

Se hvad webredaktørerne har lagt op på arrangementssiden

 

 

 

 

 

DØE på facebook

Som et supplement til ale.dk har Danske Ølentusiaster lavet en officiel facebookprofil 

 

Samtidigt har 6 af de 7 nordjyske lokalafdelinger oprettet Facebookgrupper for at gøre opmærksom på foreningens lokale aktiviteter i deres dækningsområde.

 

Aalborg

Brønderslev

Frederikshavn

Hjørring

Skagen

Thisted

 

Inviter endelig dine ølinteresserede facebookvenner ind i de nordjyske DØE Facebookgrupper, så vi kan få spredt det gode budskab på en nem og virkningsfuld måde...

 

 

 

Ret dine medlemsoplysninger

Det er VIGTIGT at dine medlemsoplysninger er korrekte og DU er selv den nærmeste til at sørge for dette. Tag derfor lige og tjek dine medlemsoplysninger bag login - find dit medlemskort frem og gå ind på ale.dk. Tryk så på bjælken login og skriv dit medlemsnummer og derefter pinkoden på dit medlemskort. Tryk så på "Medlemsoplysninger og dernæst på "Ret medlemoplysninger". Sørg for at vi har din adresse - så du kan modtage ØLentusiasteN i din postkasse. Og sørg for at vi har din email, så du kan modtage nyhedsbreve og Ale-Mail fra foreningen.

 

 

 

 

Ølfestival® 2018

Kom med til årets største ølfest. Forsalget til Ølfestival 2018 er åbent. Og husk at billetterne er en fremragende julegaveidé til en ven, en far eller mor eller bare til dig selv.

Køber du billet allerede nu, får du en række fordele; du sparer 25 kroner på hver billet og får mulighed for at komme tidligere ind. Du sikrer dig dermed mod eventuel kø ved døren. Medlemmer får desuden 5 gratis poletter ved fremvisning af medlemskort (værdi 62,50 kroner).

Torsdag den 31. maj og fredag den 1. juni 2018

Entré: 125 kr. (150 kr. i døren)
Entré + 10 poletter: 250 kr. (275 kr. i døren)
Entré + 20 poletter: 375 kr. (400 kr. i døren)

Åbningstider torsdag fra 16 til 23 og fredag fra 13 til 23 (dørene åbner en time tidligere for billetter købt i forsalg).

Lørdag 2. juni 2018

Entré: 150 kr. (175 kr. i døren)
Entré + 10 poletter: 275 kr. (300 kr. i døren)
Entré + 20 poletter: 400 kr (425 kr. i døren)

Åbningstider lørdag fra 13 til 21 (dørene åbner to timer tidligere for billetter købt i forsalg).

Ølfestival 2018 løber af stabelen fra torsdag til og med lørdag. Lokomotivværkstedet lægger igen gulv til landets bedste udbud af øl. I 2017 deltog over 12.000 gæster og 200 udstillere. I hanerne og flaskerne var der over 1.200 forskellige øl. 2018-udgaven bliver mindst ligeså omfattende og stor. 

Hvad: Danmarks originale og største Ølfestival
Dato: Torsdag den 31. maj til og med lørdag den 2. juni 2018
Sted: Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV

Køb din billet her (ekstern link, flexbillet).

 

Vi glæder os til at slå dørene op til Ølfestival 2018. 

http://www.ale.dk kan du se, hvor mange dage, timer, minutter og sekunder, der er til åbningen kl. 15 torsdag den 31. maj 2018.

PS: Du kan downloade Ølfestival 2018-plakaten. Se mere her.

ØLentusiasteN

Vores medlemsblad ØLentusiasteN er Danmarks eneste specialmagasin om øl. Første udgave udkom i december 1998 - kun 3 måneder efter stiftelsen af foreningen. Gennem alle årene har Ole Madsen været redaktør. Se mere her!

 

Jubilæumsnummeret ØLentusiasteN # 100 er for længst landet i medlemmernes postkasser.

Blandt de udsendte medlemsblade af nr. 99 august/september 2017 befandt sig eksemplar nummer en million af vort flotte medlemsblad.

 

Du kan forvente, at det nyeste nummer af Danmarks eneste specialmagasin om øl, ØLentusiasteN # 101, lander i din postkasse om en lille uges tid. Vi forventer, at postbudet kommer med det cirka onsdag den 6. december. 

Den digitale version af ØLentusiasteN #101 ligger allerede bag medlemslogin på ale.dk.

 

Som medlem kan du læse alle numre af ØLentusiasteN. Det kræver blot at du logger ind som medlem HER på ale.dk 

 

Modtager du som medlem ikke ØLentusiasteN - KLIK HER!