TOPmøde er hygge på HØJT plan - vi mødes næste gang 6/4 2019

KONCEPTET kort og godt:

 

  • Du betaler 200 kroner via ECMHs webshop og får
  • Transport ud og hjem
  • Skønt øl og lækkert mad
  • Samvær og fed hygge med ligesindede
  • Fantastisk selskab og gode grin 
  • 25% rabat på hele butikken

 

 

WHAT'S NOT TO LIKE?!

 

Konceptet, der nu kører på fjerde år, er faldet i god jord hos de nordjyske medlemmer...

 

 

 

Ideen til TOPmødet hos Danske Ølentusiaster i Nordjylland opstod egentlig efter at Erling Christensen i 2014 havde inviteret udvalgte lokalafdelinger i Nordjylland til at komme og deltage i juleølsmagning i hans forretning i Hørmested.

Erling tilbød at arrangere buskørsel, hvis Lokalafdeling Aalborg ville komme på besøg, han havde lavet samme manøvre i forhold til Frederikshavn - og da ideen og datoen blev præsenteret på et regionsbestyrelsesmøde stod det hurtigt klart at der var stor interesse for at være med blandt ølentusiasterne i Skagen, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev og pludselig var et decideret TOPmøde på tegnebrættet.

 

 

Interessen viste sig at være kæmpestor for at samles på tværs og hygge sig sammen i de 5 øverste lokalafdelinger i landet (når man undtager Færøerne og Grønland, som har så lidt aktivitet at det egentlig er forkert at regne dem med som lokalafdelinger).

Allerede første år var det totalt hyggeligt. Det lykkedes at samle 65 deltagere, som nød samværet og det gode øl. Året efter samledes 85. Og vi vidste at vi havde ramt noget rigtigt. Vi var monstertæt på at ramme 100 i 2017...

Fantastisk at det ved lidt af en heldig tilfældighed er lykkes at lave et regionsarrangement som kan trække folk - det er helt vildt skønt - og det skal vi da helt sikkert fortsætte med!

 

MED TOPMØDE HAR VI FÅET HUL PÅ EN TRADITION - SKAL DU MED NÆSTE GANG?

 

 

Vi fortsætter samarbejdet med ECMH på femte år og byder velkommen til TOPmøde 2019 i butikken i Hørmested lørdag 6/4 i tidsrummet 15-21. Reserver allerede NU datoen i din kalender...

Klik på årstallet for at læse hvad der skete...