Den Regionale Ølpris

Regionsbestyrelsen har ansvaret for at finde en passende kandidat til den Regionale Ølpris, der uddeles hvert år på Øllets Dag, som er den første lørdag i september. Formelt set er det Landsbestyrelsen, der vælger, hvem der skal modtage prisen, men det sker efter indstilling fra regionsbestyrelsen.

Ebeltoft Gårdbryggeri modtog Den Regionale Ølpris 2016

Prisen blev overrakt til Peder Zacho af Lokalformanden fra DØE Djursland Jens Jakob Holst. 

Humleland modtog Den Regionale Ølpris 2015

Til Food Festivalen modtog Humleland Den Regionale Ølpris. Det har Aarhusupdate skrevet en spændene artikel om, som du kan læse her: http://aarhusupdate.dk/humleland-vinder-oelentusiasternes-haederspris/

Haandbryggerlauget af 1970 modtog Den Regionale Ølpris 2014

Der var masser af godt håndbrygget øl og glade mennesker, da Haandbryggerlauget af 1970 modtog Den Regionale Ølpris. En rigtig hyggelig aften. På billedet ses Oldermand i Haandbryggerlauget af 1970 Preben Hulthin Rasmussen og Regionsformand Søren Bruun Rolander.

Bryggeriet Wintercoat modtog Den Regionale Ølpris 2013

Over 50 ølentusiaster drak ganske store mængder øl, da det blev fejret at Wintercoat modtog Den Regionale Ølpris 2013. Sammen med Den Regionale Ølpris modtog Wintercoat 2500 kr. Pengene skal bruges på at renovere fadølsanlægget i baren. På billedet ses brygmester Niels Jørn Thomsen og regionsformand Søren Bruun Rolander.

Brygmester Niels Buchwald modtog Den Regionale Ølpris 2012

I 2012 modtog Brygmester Niels Buchwald Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt af Regionsformand Ryan Bendesen.

Den Gamle By´s Bryggerlaug modtog Den Regionale Ølpris 2011

I 2011 modtog Den Gamle By´s Bryggerlaug Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt at Regionsformand René Sigaard.

fairbar modtog Den Regionale Ølpris 2010

I 2010 modtog KFUM/KFUK´s nonprofitbar fairbar Den Regionale Ølpris. Prisen blev overrakt på direkte tv af Regionsformand René Sigaard.