Julefrokost på Café Quedens

Julefrokost menu 2010

Øllene:

  • Indslev Julehvede

  • Hornbeer Happy Hoppy Christmas

  • Slaapmutske Christmas Dubbel

  • Midtfyns Jule Stout

  • Samichlaus

Forret:

  • Salat med stegte tigerrejer

  • Helstegt laks smurt med basilikumspesto

Derefter:

  • Bresaola (lufttørret okseinderlår) med semi-dried cherrytomat og artiskokker

  • Quinoa med fintsnittede grøntsager

  • Grøn salat med tørrede tranebær, pinjekerner, parmesan og olie/eddike

  • koriander/lime marineret kyllingebryst

  • Langtidsstegt kalveculotte

  • Ovnbagte rodfrugter med honning

  • Stegte kartofler vendt i krydderurter

  • Portvinssauce

Til sidst:

  • 2 slags gode oste med syltede nødder og oliven

  • Chokoladekage og råsyltede bær

  • Frisk skåret ananas

  • Brød og smør