Surt & Sært

Mandag den 8. maj, Kildegården.

Surt og sært..
Øl er i dag mange ting…
Vi smagte nogle af de øl, som man måske ikke ville købe, før de var blevet smagt.
Nogle bryggerier putter jo underlige ting i øllet, og andre brygger udelukkende på vildgær.  Vi smagte en buket af helt specielle øl, både Danske og Belgiske, både store og små bryggerier. Det blev til disse 10 spændende øl.

1. Tangøl fra Rise, 5.0 % (sært = tang)

2. Umami fra Ørbæk, 6.5 % (sært = trøffel)

3. Duchesse de Bourgogne fra Brouwerij Verhaeghe, 6.2% (Sur=vildgær)

4. Mark Æble fra Herslev, 3.7 % (sært = æble)

5. Früli fra Huyghe, 4.1 % (sært = jordbær)

6. Dansk Fyr fra Fur Bryghus, 5.9% (sært = fyrnåle)

7. Gueuze fra Lindemans, 5.0% (sur = vildgær)

8. Mort Subite Krieg Lambic, 4.3 % (sur= vildgær + kirsbær)

9. Artic Circle Ale fra Huvila Brews Finland, 7.3 % (rugøl)

9.1 Onkel Dunkel Lager fra Orla (hjemmebryg)

9.2 Light Pale Ale fra MC Bryg, 3 % (hjemmebryg)

10. Chokolade & Chili Stout fra Ørbæk, 6.5 % (sært = ckokolade + chili)