Øl, Ost og Chokolade med Ole Madsen

Mandag d. 9 april blev dagen, hvor Ole Madsen - Redaktør af ØLentusiasteN - kom forbi
og berigede os med hans "øl, ost og chokolade" smagning i supermarkeds udgaven,
tilsat interessante synspunkter og gode historier gennem hans mange år som øl nørd og redaktør.

Aftenens menu

Aperitif: Mort Surbite Gueuze Lambic 4.5% fra Mort Surbite (Alken-Maes - Heineken)

Øl og ost
New York Lager 5.2% fra Nørrebro Bryghus og Them Krystal fra Them Andelsmejeri
Renæssance 6,2% fra Fur Bryghus og Terroir President - Fransk Camenbert
Torpedo Ekstra IPA 7.2% fra Sierra Nevada Brewing Company, USA
og Castello Aged Harvarti - Fuldfed Arla-ost
Master Brew 10.5% fra Carlsberg og Trentin Gorgonzola Intense - Italiensk blåskimmel

Øl & Chokolade
Old Gambrinus Dark 9.5% fra Hancock og Amidala, Praliner med hasselnød og nougat
Willemoes Porter 8.5% fra Bryggeriet Vestfyen og Mister Choc, flødeboller
Royal Stout 7.7% fra Royal Unibrew og Fin Carré Milk Chocolade with Salty Liquorice
Limfjordsporter 7.9% fra Thisted Bryghus og J.D.Gross, Amazonas, 70% med hindbær

Dessert: Grizzly Ultra Stout 12% fra Stovlyst Production.