November 2020

Kære alle øl-folk i DØE Lokalafdeling Aalborg,

Det er med stor glæde, at det er lykkedes at få Søgaards Bryghus til at udbyde  Øl, Flæsk og bold i december. Mere om dette nedenfor.

Derudover er der lidt nyt om international hæder til Krenkerup Bryggeri, som Aalborg lokalafdeling indstillede til årets bryggeri i år samt tilbageblik på lokalafdelingens årsmøde.

Som I har kunnet læse i Nyhedsbrevet fra Landsbestyrelsen er den ekstraordinære generalforsamling blevet aflyst. Dette er bl.a. begrundet i, at det ikke er fair at afholde dette, når det meste af Nordjylland er forhindret i at deltage. I kan læse mere om aflysningen her

Højt Skum

Adam, Erik, Flemming, Ivan og Anne

Tilbud til medlemmerne

Tirsdag den 8. december kl. 19.00 udbyder Søgaards Bryghus atter Øl, Flæsk og Bold.

Du har fri adgang til hanerne så længe den valgte Champions League kamp afvikles. Derudover skal du mæske dig i stegt flæsk med persillesovs. Alt sammen for 275 kr. Dvs. samme pris som de sidste 4-5 år!

Bindende tilmelding foregår direkte til Søgaards Bryghus på mail: mail@soegaardsbryghus.dk 

Søgaards Bryghus følger naturligvis alle gældende coronarestriktioner.

Tilmeldingsfrist er den 1. december.

Afstemning: Årets bryggeri 2020

Hæder til lokalafdelingens indstilling til årets bryggeri, Krenkerup Bryggeri

Der er måske endnu en grund til, at lokalafdelingen valgte at indstille Krenkerup Bryggeri til årets bryggeri for den 11. november har Krenkerup Bryggeri vundet 2 guldmedaljer ved European Beer Star. Det gør Krenkerup Bryggeri til 5-dobbelt  guldvinder ved European Beer Star. I konkurrencen deltog 2.036 øl fra 42 lande på tværs af alle kontinenter.


Overrækkelsen der normalt finder sted på Brau Beviale i Nürnberg, Tyskland, fandt i år sted online, Krenkerup vandt kategorierne ‘Smoke Beer’ og ‘English-Style Brown Ale' med hhv. Krenkerup Rauch og Krenkerup Brown Ale.  

Tidligere har bryggeriet fået guldmedaljer for 'Rauch', 'Krenkerup Doppel Bock' og ‘Krenkerup Stout.

Læs mere om de indstillede bryggerier til Årets Bryggerier og stem her.

Tilbageblik

Årsmøde 2020

Lige inden forsamlingsforbuddet blev ændret, nåede lokalafdelingen at afholde årsmøde den 24. oktober. Pga. af coronarestriktionerne var der ikke ølsmagning efter mødet. Bestyrelsen havde i stedet sneget en miniølsmagning ind i selve årsmødet, så vi havde en ganske fornøjelig eftermiddag ... læs mere om årsmødet her

 

 

Højt Skum & Skummende Hilsner

Lokalbestyrelsen DØE Aalborg

Har du forslag eller kommentarer til lokalafdelingens arbejde kan du skrive direkte til os via lokalafdeling.aalborg@remove-this.ale.dk

Kig jævnligt ind på ale.dk/aalborg

Hér prøver vi altid at samle de friskeste nyheder.

Er du på Facebook kan du melde dig ind i vores Facebookgruppe Danske Ølentusiaster i Aalborg. HER