Ølfestival på Skraaen

I forbindelse med Skråens oktober-fest afvikledes ølfestival kl. 13-17 lørdag den 30. september. I modsætning til i fjor, hvor det foregik i et telt på Fjordmarken, var selve Skråen denne gang rammen for begivenheden.

Mange interesserede kiggede indenfor i øllets verden. De fleste var kommet for at smage spændende øl fra Øl Compagniet, Jysk Ølimport, A World of Beer, Løkken Bryghus, Royal Unibrew, X beer og Fur Bryghus. Tyrolerorkestret Alpenspektakel gav prøver på, hvad det betalende publikum, til oktoberfesten, ville få i ørerne.

Danske Ølentusiaster var naturligvis også til stede. Vi stillede op med plakater og reklamemateriale for Ølfestivalen lidt senere på måneden i Horsens. Gamle udgaver af Ølentusiasten blev revet væk og indmeldelsesblanketter fik vi også givet mange af. Vi fik 6 nye medlemmer, som skrev på blanketten med det samme og mange tog blanketten med sig hjem for at få medlemskabet af familien i fødselsdags- eller julegave.

Arrangementet mindede på mange måder om vores eget arrangement på Øllets Dag. Men Skråen havde fat i nogle udstillere, som vi ikke havde med og de har fat på et andet publikum end vi har. Derfor kontaktede bestyrelsen Skråens ledelse for at høre om de er interesserede i at indgå i et samarbejde om Øllets Dag næste år. Og det var de, så det vil vi arbejde videre med. I modsætning til i år vil bestyrelsen ikke hænge på en masse praktisk – vi vil kunne trække på Skråens store ekspertise. En anden fordel er at arrangementet i givet fald vil foregå på neutral grund og det vil sikkert kunne trække flere udstillere til...

Gert Svanborg Sloth