Et guld og tre bronzemærker

Fredag den 30/3 afviklede lokalafdeling Aalborg uddeling af Dansk Ølmærke. Det foregik som en pubwalk imellem de 4 steder der på baggrund af indberetninger fra medlemmerne opnåede at få et mærke.

15 entusiaster - deriblandt to ivrigt knipsende fotografer (Steen og Palle) - deltog i gåturen. Hvert sted holdt formand Allan Carlé en lille tale, hvor han begrundede hvorfor stederne fik mærker.

 

Første stop

Første stop var klokken 18 på London Pub. Her var Jesper Pleidrup tydeligt bevæget over at modtage stedets første bronzemærke.

 

Andet stop

Andet stop var klokken 19 på Søgaards Bryghus. Her tog Claus Søgaard imod med smagsprøver på to nye øl, der snart kommer på ølkortet. En dubbel og en barley wine. Det var anden gang Søgaards Bryghus modtog bronze. Også han var meget glad for sit mærke.

Tredie stop

Tredie stop var klokken 20 på John Bull Pub. Her var personalet mere end begejstret for mærket. Også her var det anden gang stedet modtog hæderen.

Fjerde stop

Fjerde og sidste stop var klokken 21 på The Wharf. Her takkede indehaver Iain Russel personligt for udmærkelsen og pointerede glad, at det var tredie gang af tre mulige.

 

Der var så stor tilfredshed med dette lille ekstra-arrangement at pubudvalget fluks besluttede at de næstkommende 4 pub-besøg skal gå til de 4 steder der opnåede Dansk Ølmærke...

Stemningsbilleder