Årsmøde + formandsskifte + landsformandsbesøg

Ved årsmødet i lokalafdeling Aalborg lørdag den 6/10 takkede de cirka 50 fremmødte Allan Carlé for sit store arbejde for afdelingen de 3 år han var formand for afdelingen. Bestyrelsen begavede ham blandt andet med et ølforklæde - en slet skjult opfordring til fortsat at deltage på madholdet ved lokalafdelingens arrangementer. Han fik også en kasse TÅRNHØJT SKUM lokalafdelingens gemme-øl som han jo selv var ophavsmand til samt bogen "50 ØL - du skal smage før du dør" af Rolf Nielsen og Carsten Berthelsen.

   

Den nye formand i afdelingen er Gert Svanborg Sloth, som faktisk også blev foreslået som kandidat i 2004, da Allan blev valgt. På årsmødet i 2004 blev det besluttet at lave et aktivitetsudvalg som bestod af 3 personer; Allan Carlé, Lars Hansen og Gert Svanborg Sloth. Dengang var afdelingens trækkræfter fordelt på 3 personer og det var vitterligt dem der trak læsset. Heldigvis har vi i dag fået en bestyrelse og en masse medlemmer er aktive i forskellige udvalg og på medlemsmøderne - det er dejligt at se!

Ny formand er altså Gert Svanborg Sloth. I næstformandsstolen sidder Jens Ljørring Kristoffersen og bestyrelsen består af genvalgte Anne Lise Knørr og Tommy Hjeds samt nyvalgte Sune Ditman Pedersen.

Steen Knørr var dirigent og Dorte Bregnhøj referent.

Læs referatet fra årsmødet her.

 

Gæst ved årsmødet var vores landsformand Anne-Mette Meyer Pedersen. Efter årsmødet stod hun for en smagning i oktoberfest-teltet på C.W. Obels Plads. Planen var, at hun skulle præsentere 8 af sine favoritter, men da hun påstod, at Wibroe Porter, ikke kun skaffes udenfor Helsingør, kunne Gert ikke dy sig for at vise hende, at den altså også kunne skaffes i Aalborg...

Stemningsbilleder

Beretning...
Beretningen var krydret med reklamer som gav anledning til smil...
Dejligt at se så mange til et årsmøde...
Tilfredsheden var til at få øje på
Bestyrelsen havde fundet en passende gave til den afgående formand...
Den nye formand takker for valget og den nye næstformand ser ud til at tænke det samme...