Øllets Dag 2007 i Aalborg

 

Lokalafdeling Aalborg valgte på Øllets Dag i år at samarbejde med de to bryggerier der hører hjemme i vort lokalområde.

 

Aalborg-premiere på flaskeøl fra Nibe Bryghus

Sammen med Nibe Bryghus havde vi Aalborg-premiere på deres flaskeøl. Det foregik fra klokken 10-14 hos Ølkonsortiet i Aalborg. 75 gæster nåede igennem butikken denne dag, og de 2 kasser vi havde fået til at uddele smagsprøver fra, blev tømt i dagens løb.

 

Gourmetaften og overrækkelse af Ølpris på Søgaards Bryghus

Gourmetaftenen hos Søgaards Bryghus var desværre ikke så godt besøgt som i fjor. Vi blev kun 32. Til gengæld var det en stor succes. Vi hilste på den nye køkkenchef Caroline Nielsen og den nye brygmester Christoph Behnke. Regionsprisen gik i år til Martin Rantzau, som efter at have sunket nyheden, donerede den medfølgende check på 2500,- til Lokalafdeling Aalborg.

 

Ventetid brugt fornuftigt

I ventetiden mellem de to arrangementer, gik lokalnæstformanden og den kommende in spe, rundt på byens guld- og bronze-steder for at smage Braunsteins Viking IPA, som var donereret til de 57 Ølmærke-steder i landet.

På John Bull Pub fik vi ingen Viking IPA - købte i stedet en Old Anchor Porter og fik en gratis strømafbrydelse. På London Pub fik vi én (som vi delte med Svend fra Ølkonsortiet). Og endelig på The Wharf lykkedes det også at få én. Tak til alle - også Braunstein...

 

Stemningsbilleder