Torben Mathews for fyrre i sommervarmen

Forfatter og foredragsholder Torben Mathews gæstede Aalborg i sommervarmen. Fyrre gæster havde valgt at droppe terassen eller badeturen til fordel for en ølsmagning ud over det sædvanlige. Torben præsenterede 8 spændende øl som ikke fås ret mange steder i Danmark end på hans eget værtshus You'll Never Walk Alone i Kolding. Vores fotograf var vældigt kreativ med de tomme flasker.

 

Torben fortalte entusiastisk med hurtige afstikkere til andre sprog og andet spændende. Han gestikulerede og artikulerede ivrigt til stor morskab blandt de fremmødte...

Kort inde i dagens program kunne man fornemme at folks smilehuller voksede mere og mere. Det mindede nærmest om Stand Up - hvor den der er på, ofte siger dét, som han mener, at folk nok tænker... således mente Torben allerede ved den første øl at den typiske hofdrikker ville sige "hvad fanden er det for noget lambrusco".

Og sådan fortsatte det i nogle timer. Hans udfald mod storbryggerier, andre nationer og sig selv var særdeles latterfremkaldende.

Mindre sjovt var det, at der gik kuk i timeplanen og i aftalen mellem madholdet og foredragsholder, så kyllingerne kun lige var på vej i ovnen, da Torben lagde an til landing i foredraget - på det tidspunkt manglede der 2 øl, som således ikke fik så mange ord med på vejen...

Se resultatet af afstemningen.

 

 

Dagens ølmenu:

1: Früli - jordbærhvedeøl

Belgien 4,1 %

2: Springbok - belgisk ale

Holland 6,5 %

3: Kaboem - stærk belgisk ale

Holland 10 %

4: Fuglebjerggaard - blid landøl

Danmark 5,8 % 

5: Den Onde - India Pale Ale

Danmark 8 %

6: Eden - Pure Ale (bitter)

England 4,4 % 

7: Foreign Export - Foreign stout

England 8 % 

8: Coniston Old Man -  Old ale

England 4,8 % 

Kig lidt links