Zoologisk smagning

 

 

 

En idé, født i Allan Carlés hjerne, sendte 40 forventningsfulde øl- og dyreinteresserede rundt i Aalborg Zoologiske Have, torsdag den 24/5, sammen med 2 dyrepassere - efter lukketid.

 

De 2 dyrepassere tog hver sit hold og hver sin ølguide med rundt i haven. Det var forudbestemt at tigeren, løven, elefanten, slangerne og pingvinerne skulle besøges, da der var medbragt øl som skulle smages ved netop disse dyr.

De 2 hold gik hver sin vej og Gert Svanborg Sloth fortalte om øllene i ovenstående (naturlige) rækkefølge. Mens Jens Ljørring Kristoffersen måtte fortælle om øllene i omvendt rækkefølge. 

Det må være tydeligt for enhver, at vi smagte Tiger beer, Lion Stout, Delirium Tremens, Snakebite og Vinterbryg. Er man interesseret i en smule baggrundsviden - kan man følge dette link og se forberedelsesarbejdet til foredragene.

Det var ret specielt, at gå rundt i ZOO efter lukketid. Man følte faktisk lidt, at dyrene betragtede os, og ikke omvendt. Det må have set skørt ud, når sådan et par flokke ølnydende homo sapiens kom defilerende forbi. Seancen startede med spisning og sluttede med en masse glade smil og forsikringer om, at denne idé kan genbruges.

Ølmenu og nysgerrig giraf