Vi drak jul og hyggede i Aalborg

Julen rammer som bekendt Danmark allerede i efterårsferien - derfor har det de seneste mange år været fast tradition i lokalafdeling Aalborg at drikke jul den tredie lørdag i november. I år var Sune blevet bedt om at finde 8 gode juleøl. Anne Lise bestilte julemad og Gert lavede en LOKALQUIZ for at teste de fremmødtes viden om lokalafdelingen...

 

For andet år i træk fik vi maden fra Bilka. Og øllene Sune havde valgt var der vist ikke mange som havde smagt i forvejen. Anne Lise, Steen, Tommy og Sune præsenterede 2 øl hver. Halvvejs i smagningen afviklede Gert LOKALQUIZ og testede på denne måde de fremmødtes viden om hvad der er sket i lokalafdelingen og regionen det seneste år. Midt i optællingen fik vi besøg af julemanden i form af Claus Søgaard som lige syntes at han ville kigge forbi med nogle flasker af Holmegaards jul som er brygget på Søgaards Bryghus.

 

Det skulle vise sig at det var en særdeles svær quiz - men nu har de fleste lært på den hårde måde, at lokalafdelingens tålmodige og standhaftige tilmelder hverken hedder Gert eller Gregers - men Gorm. Ligeledes er navnet på vores ivrige og næsten altid skudklare fotograf hverken Palle Razzi eller Palle Westergaard - men Palle Westergreen. Og selvom temmeligt mange troede at vort lokale slogan er Højt Skum til folket - så er det altså; Øloplevelselser med garanteret Højt Skum og internetbutikken har lagerbutik i Heimdalsgade 56 og ikke på Valhallavej eller Jotunheim Allé.

kun 2 havde 22 og dermed alle rigtige. Det var Preben Knudsen og Per Støve som kunne vælge mellen 2 gode præmier fra internetbutikken A World Of Beer: Pauwel Kwak gavekasse med to kwakglas og 4 øl eller en Deus Brut Des Flandres gaveæske med champagne-øl og to glas. De to fik desuden 1 rabatkort hver til London Pub.

4 personer havde 21 rigtige; Ole Jakobsen, Steen Knørr, Dorte Bregnhøj og Vibeke Holch Henriksen - de fik hver 2 rabatkort til London Pub og deltog i en lodtrækning, hvor gevinsten var en gaveæske med 5 øl fra Søgaards Bryghus. Deres besvarelser blev omhyggeligt foldet sammen og Frank (lykkens pamjulefis) trak den heldige vinder - det blev Vibeke Holch Henriksen.

Som sædvanligt stemte vi om hvilke øl der havde gjort størst indtryk, og det gav nedenstående resultat...

BRYGGERI BRYG 1.PL STEMMER POINT PLACERING
Dalane Bryghus Julebryg 4,7% 2 4 8 8
Refsvindinge Jacobs jul 7,5% 3 9 19 7
Søgaards Bryghus Børglum Jul 7,5% 5 21 41 5
Harveys Harveys Christmas ale 8,2% 3 15 28 6
Bov Bryg Julebock 8,2% 6 29 51 3
Brasserie Des Geants Noël des Géants 8,5% 4 25 44 4
John Martin Gordon Xmas 8,8% 13 40 78 2
Mikkeler Santa's little helper 2008 11% 25 41 99 1

Stemningsbilleder