Der var noget at se til som ølentusiast i Aalborg i dagene omkring Øllets Dag! En BEERWALK rundt på 8 spændende ølsteder på selve 10-års dagen 5. september. På selve Øllets Dag kunne man rundt i byen opleve: En fødevaremesse på C.W. Obels Plads med deltagelse af Nibe Bryghus, HaandBryggeriet og den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster. Et åbent hus hus i lagerbutikken hos internet-butikken A World of Beer. En mini-festival med øl og musik på det lokale spillested Skråen. Og endelig en hyggelig aften på toppen af Aalborg med 7 spændende øl og suveræn mad. Der var dælme nogle der var godt trætte søndag ;-)

Smagen af Nordjylland arrangerede stort velbesøgt fødevaremarked

I et telt på C.W. Obels Plads var der lørdag den 6. september 2008 fra klokken 10.00 til 14.00 rig lejlighed kvalitetsprodukter fra Aalborg Chokoladen, Bondegårdshyben, Brøndum Nørgård, Kildens Rygeri, Slagter Kjærgård, Smagen af Læsø, Sønderhaven og de øl-relaterede; Nibe Bryghus og HaandBryggeriet. Lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster havde også en velbesøgt stand, hvor der blev gjort meget for at score nye medlemmer via medlemskampagnen i 10 septemberdage.

A World Of Beer inviterede til Åbent Hus i deres smagfuldt restaurerede ØL-BUTIK  i Heimdalsgade i Vejgaard.

De mange gratis smagsprøver på udvalgte øltyper lokkede 200 gæster forbi internetbutikkens åbne hus Heimdalsgade 56 i Vejgaard i tidsrummet mellem klokken 10.00 - 13.00. Foruden udskænkning af smagsprøver på det lækre øl, bød A World Of Beer på hjemmelavet PORTERIS og Ultraprez Øl Likør. Dagens tilbud: I anledning af Øllets Dag 10 % rabat på alle produkter.

"ØLFESTIVAL" på Skråen i Aalborg
Det lokale spillested lokkede med tyrolermusik og udskænkning af smagsprøver fra mikrobryggerier og ølimportører mellem klokken 13.00 og 17.00.

Lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster sluttede helt bogstaveligt dagen på TOPPEN - med Tårnhøjt Skum over Aalborg i Aalborgtårnet...

Dagens absolutte højdepunkt var da 32 personer hyggede sig sammen i Aalborgtårnet med suveræn mad, 7 gode øl og en fantastisk udsigt!

Øllet var Hoegaarden wit, Refsvindinge Ale No. 16, Skovlyst Havrestout, Hancock Gambrinus light, Midtfyns Bryghus Imperial Stout, Tårnhøjt Skum og Tårnhøjt Skum lagret på whiskyfad (sidstnævnte var sponseret af Claus Søgaard).

Tårn-Jens fortalte levende om tårnets historie og før vi gik hjem blev alt lyset i tårnet slukket og Aalborg kravlede under huden på os!

Det er bestemt ikke sidste gang vi laver noget med øl en aften i Aalborgtårnet :-)