Flæsk, bold og ØL

Er afviklet. 31 personer hyggede sig, mens Folkevogn smadrede Fiat - Bayern slog Juventus 4-1... Som en af deltagerne sagde, så lugter Bayern mere af øl end Torino - så han var godt tilfreds...

Det foregik tirsdag den 8. december fra klokken 19.00 i kælderen hos Søgaards Bryghus. På menuen stod stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder + øl ad libitum/fri hane fra 5 af bryghusets haner samt Champions League fodboldkamp mellem Bayern München og Juventus vist på storskærm.

 
Lokalformanden fortalte lidt generelt om foreningen imellem maden og kampen. For at tjekke om folk havde hørt ordentligt efter var der indlagt en konkurrence med 22 spørgsmål, som man kunne besvare, hvis man havde hørt efter eller hvis man har stort kendskab til foreningen. Gevinsterne var fællesbryggene Søgator og Tårnhøjt Skum. Steen Knørr havde 16 rigtige. Anne Juhl, Kim Øland og Claus Ejlersen alle 15 rigtige. Mikkel Jensen, som var ankommet sammen med tre andre ølinteresserede, svarede kun på 14 og havde 12 rigtige - flot. Steen valgte derfor at donere sin gevinst til ham.

 
Desværre var der ikke danske hold med i gruppespillet i år. I fjor nød 43 glade mænd og tre kvinder at se AaB tæmme Manchester United på Old Trafford. I år blev det så Folkevogn mod Fiat eller Porsche mod Lamborghini om man vil.
Eller italienske pomade-drenge med ”det ordner-vi-i morgen”-holdning mod tysk akuratesse og ”ordnung muss sein”-indstilling. Pomade-drengene blev slået 4-1 og Bayern er derfor ligesom Bordeaux videre i turneringen.

Sjovt nok er der i følge ØLBOGEN, som undertegnede netop har anmeldt til ØLentusiasteN nr. 53, et par spændende bryggerier i nærheden af Torino.

Øllet på hanerne var Jomfruhumle, Julebuk, Utzon Blonde, Viva La Birra og Klosterbryg. 

Den opmærksomme læser spotter hurtigt, at der mod sædvane ikke er et eneste billede til at illustrere hyggen. Det kom sig af at dokumentaristen havde glemt sit kamera og Steens mobilkamera, som var nødløsningen, tog ikke særligt gode billeder, når det kom til stykket...

Det var tredie gang lokalafdeling Aalborg afviklede Flæsk, bold og ØL og det er absolut ikke sidste gang!