Møde med Mikkel

Cirka 2 gange årligt tager Mikkel Borg Bjergsø ud for at lave ølforedrag. Det var derfor en stolt lokalbestyrelse (minus Anne Lise), der bød velkommen til en "hotshot" blandt bryggere. Resten af sin tid koncentrerer Mikkel sig om at undervise eller at skabe det grænsesøgende øl, der har gjort ham og hans brygprojekt Mikkeller kendt i hele verden. 60 entusiaster fandt vej til Aalborg for at overvære et møde med Mikkel...

 

ØLentusiasteNs redaktør havde bestilt en artikel fra mødet, og bladets forlængede arm i Nordjylland valgte at formidle, så de der i forvejen kender projektet ville tilegne sig ny viden. Om det lykkes må du selv vurdere - læs artiklen her.

Der var stor spørgelyst, så der var rigeligt at tage af. Naturligvis er det også kun en brøkdel af hans udtalelser, der er gengivet. Og den usædvanligt gode stemning der var ved mødet eller heller ikke let at gengive. Alle fik dog et klart indblik i, at vi har med en herre at gøre, som erkender at han har været heldig og har været det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med den rigtige indstilling og det rigtige bagland.